De charmes van Saint-Tropez met zijn legendarische haven, de gezellige markt, de prachtige stranden en de glamorous lifestyle zijn wereldberoemd. Het kopen van een nieuwbouw appartement Saint Tropez is dan ook een uitstekende lange termijn investering. Uniek aan de Franse Riviera, bieden wij u de kans om in het hart van Saint Tropez, op een champagnekurk afstand van Place de Lices, een nieuwbouw appartement te kopen. De uitzonderlijke locatie biedt elegante architectuur in een oase van rust; de residentie is omgeven door een mediterrane tuin.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Saint-Tropez is de favoriete bestemming van de internationale jetset, die als geen ander weet hoe je het maximale uit je leven haalt. Alleen het beste is goed genoeg en dat gaat ook op voor deze nieuwbouw appartementen die met de beste materialen en luxe afwerking worden gebouwd. Het leven aan de Côte d’Azur is hier een groot feest; rondom de oude haven, op de stranden, de cafés, restaurants en de vele nachtclubs. Vrolijkheid is een manier van leven. En Saint Tropez is de beste plek om het leven te vieren.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Het nieuwbouw appartement complex ligt naast het beroemde Place des Lices, een prestigieuze locatie dat al door vele schilders werd vastgelegd, waar tijd lijkt stil te staan en er nog steeds iedere middag onverstoorbaar jeu de boules wordt gespeeld terwijl Lamborghini’s af en aan rijden. De magie van Saint Tropez is inspireerde kunstenaars en cultuurliefhebbers. Schilders en schrijvers hebben uitgebreid het heldere landschap omschreven en geschilderd; de sfeer is ongeëvenaard. Net als zij, kunt u genieten van de authentieke weggetjes en de serene omgeving van de Var. De stad zelf kijkt uit over de turquoise blauwe wateren van de Middellandse Zee. Hoewel het een mekka voor de watersport is, zijn maritieme tradities goed bewaard gebleven. Met Nioulargue en  Les Voiles de Saint-Tropez, is de Golf van Saint Tropez jaarlijks het middelpunt van een regatta en rally’s door de mooiste jachten.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Koop een nieuwbouw appartement Saint Tropez

Uw nieuwbouw appartement Saint Tropez ligt op een uitzonderlijke locatie in een rustige, discrete en beschermde omgeving. Hier verschijnen twee kleine gebouwen met ruime appartementen met 2 tot 5 kamers, tot in detail ontworpen voor uw comfort. Elke kamer combineert de kwaliteit van diensten en materialen met een modern interieur en een gedetailleerde afwerking. De ruime volumes zijn gemaakt om u te laten genieten van het typische Provençaalse zonlicht en voor een aantal appartementen geldt een bijzonder uitzicht op de oude stad. De haven is gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van de stad, net als de Pampelonne stranden en de internationale winkels van befaamde topmerken.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Investeren in exclusief nieuwbouw appartement Saint Tropez

De harmonieuze woonomgeving is bijzonder; uw high-class appartement is omringd door een grote tuin. Vanaf uw patio of overdekt balkon kijkt u uit over privé tuinen; een heerlijke locatie om voluit te genieten. De aangelegde tuinen zijn versierd met authentieke mediterrane soorten en verstrengelen met de verkeersvrije promenades. Deze prachtige tuinen benadrukken de fijne, traditionele architectuur en bieden rust en sereniteit. Het interieur van elk appartement is warm gepersonaliseerd met een keuze van hoogwaardige traditionele materialen: muurpleister, porcellanato tegels, eiken vloeren.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

In deze prijsklasse speelt geld wellicht geen rol, maar energiebewust leven spreekt voor zich voor de prestaties van het verwarmings- en koelsysteem. Het gedetailleerde ontwerp van de woonkamer vult de open buitenruimte aan zoals tuinen, terrassen en/of balkons. De toegang tot de woning wordt verzekerd door een snelle lift naar iedere etage vanaf het parkeerterrein.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Kom naar Saint Tropez

Interesse in dit een exclusief nieuwbouw appartement in het hart van Saint Tropez? Maak een afspraak voor dit nieuwbouw appartement Saint Tropez en bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Exclusief wonen in nieuwbouw appartement Saint Tropez

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

 

What's Nearby?

Grocery
Bars
Restaurants
Coffee Shops

Property Features

  • Balkon
  • Berging
  • Parking
  • Unieke locatie

Locatie