Deze nieuwbouw villa Grimaud is zeer strak van architectuur met een verfijnde en elegante afwerking. Een ruime en zonnige villa met zes slaapkamers en een majestueus uitzicht op de Golf van Saint-Tropez. De contemporary style villa in Grimaud is ideaal gelegen in het Beauvallon domein: de perfecte omlijsting voor uw levensstijl. Louter luxe villa’s, een top infrastructuur en faciliteiten zoals 20 tennisbanen, een golfbaan, een paarden manege en een eigen zandstrand. Rustige wandelpaden omzoomd met palmbomen geven u dat heerlijke Zuid Franse vakantiegevoel.

Luxe nieuwbouw villa Grimaud met schitterend zeezicht op Saint Tropez

Deze moderne villa in Grimaud met de Golf van Saint Tropez als dominant uitzicht is volledig gerenoveerd waardoor er een compleet nieuwe villa is ontstaan. Geniet van het maximale in comfort, luxe en high-tech op 375m² woonoppervlak, verdeeld over twee verdiepingen. Ruime kamers en ruimtes, zes slaapkamers met eigen badkamer, en een groot zwembad omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin.

Deze nieuwbouw villa Grimaud is de hemel op aarde, omringd door een tuin van 3072 vierkante meter. Grimaud is natuurlijk geen alledaagse plek voor alledaags vertier; het combineert op een stijlvolle manier historisch erfgoed met moderne luxe en plezier. Meer info over Grimaud is hier te vinden.

Nieuwbouw villa Grimaud nieuwe-villa-te-koop-grimaud-bij-golfbaan-zicht op-saint-tropez nieuwe-villa-te-koop-grimaud-bij-golfbaan-zicht op-saint-tropez nieuwe-villa-te-koop-grimaud-bij-golfbaan-zicht op-saint-tropez

nieuwe-villa-te-koop-grimaud-bij-golfbaan-zicht op-saint-tropez

nieuwe-villa-te-koop-grimaud-bij-golfbaan-zicht op-saint-tropez

 

Kom naar Grimaud

Interesse in deze luxe nieuwbouw villa Grimaud met schitterend zeezicht op Saint Tropez? We hebben de sleutels dus maak een afspraak om deze en eventueel andere villa’s te bekijken. Neem contact met ons op via ref VD-COF. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule., Saint Maxime en Saint Tropez. We zijn ook open op Corsica!

Nieuwe villa Grimaud te koop, uitzicht Saint Tropez

Uw nieuwbouw villa Grimaud 

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Property Features

  • Compleet nieuw
  • Gelegen binnen Beauvallon
  • Onbetaalbaar uitzicht op Saint Tropez
  • Zeer luxe afwerking

Locatie