U koopt liever niet een standaard Provençaals huis; u wilt iets bijzonders en dan het liefst in het chique Mougins aan de Côte d’Azur. Hier ligt immers het hart van de Zuid Franse gastronomie, omringd door groene heuvels, op slechts 15 minuten afstand van Cannes.

Stijlvolle Mougins nieuwbouw villa

Op deze Zuid Franse toplocatie bieden wij u deze Mougins nieuwbouw villa aan, in een exclusief design door top architect José Tauzia. Tauzia ontwierp palazzo’s en paleizen voor onder meer de Emir van Qatar. En de strak vormgegeven Opiom Gallery in Opio komt eveneens van zijn tekentafel.

 

Italiaanse perfectie Mougins nieuwbouw villa

Uw Mougins nieuwbouw villa heet Villa Florence en is Tauzia’s tribuut aan de gelijknamige Italiaanse stad, met haar verfijnde architectuur. Met een woonoppervlak van 442 m2 biedt de Mougins nieuwbouw villa een stijlvolle omgeving voor een heerlijk Zuid Frans verblijf. Uw terrein beslaat 1500 m2 en daarin ligt uiteraard een verwarmd zwembad van 12,2 x 3,5 meter.

Mougins nieuwbouw villa in exclusief Tauzia design

Perfecte afwerking Mougins nieuwbouw villa

De oplevering van deze nieuwbouw villa staat gepland in 2019 maar we kunnen al vertellen dat het boordevol handige Domotica technologie zit. U beschikt over een centrale airconditioning en voor de avonden dat het wat frisser wordt aan de Côte d’Azur heeft de villa comfortabele vloerverwarming.

U komt de villa binnen op de begane grond waarbij u entresol (een verdieping lager) een gastenslaapkamer, een kantoor, een sportzaal en de technische ruimten van de villa vindt. Deze etage omvat 126 m2. Op de begane grond die 170 m2 omvat vindt u vier ruime slaapkamers en even zoveel badkamers waarbij de XL Master bedroom een grote inloopkast heeft. De terrasdeuren openen naar de tuin en het zwembad. Dat is heerlijk wakker worden.

 

Uitzonderlijke topluxe in exclusief José Tauzia design

Op de eerste etage bevinden zich de keuken, de woonkamer, de eetkamer, een slaapkamer en de living waar ook de Emir blij van zou worden. Er zijn diverse terrassen (in totaal 85 m2) en sfeervolle hoekjes zoals onderde pergola. Want al schijnt de zon 300 dagen per jaar aan de Côte d’Azur, een schaduwplek wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie over uw nieuwbouw villa in Mougins

Heeft u interesse in een Mougins nieuwbouw villa van uitzonderlijke kwaliteit, ontworpen door José Tauzia? Wij sturen u graag de plattegronden toe en en spreken met u af om de maquette en uw persoonlijke woonwensen te bespreken op het kantoor in Cannes. In dit prille stadium kunt namelijk nog wijzigingen aangeven qua indeling van de kamers of extra voorzieningen laten aanleggen. Neem contact op met Wonen aan de Côte d’Azur, internationaal real-estate promoter sinds 2006. Bel met Ab en Jo op +33770186203. Of mail ons op info@wonenaandecotedazur.nl

Property Features

  • domotica
  • Exclusief design
  • Top kwaliteit afwerking
  • Verwarmd zwembad
  • Vloerverwarming

Locatie