Dit 3 slaapkamer penthouse in een gloednieuwe en stijlvolle residentie ligt op een zeldzame en unieke plek; op slechts een steenworp afstand van de haven en de stranden van Saint Laurent du Var en Cros de Cagnes. Voor degenen op zoek naar een mooi appartement in een gezellig familiegebied zonder veel poeha, maar met veel watersport en leuke restaurants, is dit penthouse de perfecte plek om uw vakantie te vieren. De woning heeft slechts 38 appartementen en dit penthouse ligt aan de noordkant van het gebouw. Na een zonnige dag op het strand, kunt u heerlijk van de zonsondergang genieten. Natuurlijk is er ook zeezicht aan de oostkant van uw terras. In feite is het dakterras helemaal om het penthouse heen gebouwd, zodat u altijd en overal een mooie plek heeft om lekker te lezen, zitten, loungen of te dineren.

Nieuw 3 slaapkamer penthouse Saint Laurent du Var. Strand 2 min.

Nieuw 3 slaapkamer Penthouse Saint Laurent du Var. Strand 2 min

De kwaliteit van de woning is van topklasse; fijne materialen, luxe uitstraling met grote terrassen voor iedereen. De wijk Vespins is een van de meest geliefde wijken om te wonen, vanwege het vreedzame karakter, de originele villa’s en de vriendelijke lokale bevolking die net als u graag naar het strand wandelt. Kortom, een geweldig appartement voor strandliefhebbers, met de haven en meer dan 50 restaurants op 50 meter en de stranden op 100 meter. Wat wilt u nog meer voor een ontspannende vakantie? U kunt uw auto thuis laten, alles kan op loopafstand worden gedaan. In de buurt is het beroemde luxe winkelcentrum CAP 3000 en Nice Airport ligt op slechts tien minuten.

Nieuw 3 slaapkamer penthouse Saint Laurent du Var. Strand 2 min.

Nieuw 3 slaapkamer Penthouse Saint Laurent du Var. Strand 2 min

Dit is een van de zeldzame nieuwbouw projecten in Vespins. Interesse in dit nieuwbouw penthouse? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact op met Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule, Saint Maxime en Saint Tropez.

Nieuw 3 slaapkamer penthouse Saint Laurent du Var. Strand 2 min.

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

What's Nearby?

Grocery
Bars
Restaurants
Coffee Shops

Locatie