Nieuwbouw in Mougins; dat moet iets speciaals zijn want in Mougins vindt u alleen het beste aan de Côte d’Azur. Deze nieuwe villa is een prachtige nieuwbouw ontwikkeling, vernoemd naar Paloma, de dochter van Picasso. Paloma Picasso woonde in Mougins aan de Franse Rivièra, net als haar beroemde vader. Ze hielden beiden van Mougins om de rijke natuur, de weergaloze gastronomie en de perfecte locatie, op slechts 15 minuten van hartje Cannes. Net zoals haar vader, vond Paloma Picasso inspiratie in Mougins en verwerkte de ambiance in haar succesvolle mode- en sieraad ontwerpen.

Nieuwbouw villa Mougins met verwarmd zwembad

U zult van Mougins gaan houden en van deze prachtige Villa Paloma met opleveringsdatum in 2019 wordt. Een prachtig architectuur met 343 m² leefruimte op een terrein van 1200 m². Natuurlijk is er een zwembad in de aangelegde tuin van groot formaat; 12,2 m² x 3,5 m². Als Picasso hier had gewoond, zou de villa zeker op een van zijn schilderijen te zien zijn!

De ingang brengt u direct op de eerste verdieping, met een bewoonbare oppervlakte van 104 m² en 54 m² terrassen. Van buiten ziet de villa discreet uit; het verbergt de inhoud alleen aan de eigenaars. Op de eerste verdieping heeft u de entreehal en twee slaapkamers plus badkamers. De eerste verdieping heeft ook een romantische pergola; Ideaal voor late avond momenten of misschien de plek voor een creatief moment op linnen? Op de begane grond is de grote woonkamer met open haard en terras dat opent naar het verwarmde zwembad. Op de begane grond vindt u ook de keuken en een extra slaapkamer, een inloop kledingkast en een badkamer. Een prachtige nieuwbouw villa van zeer hoge kwaliteit.

Nieuwbouw villa Mougins met verwarmd zwembad

Nieuwbouw villa Mougins met verwarmd zwembad

Op de begane grond van 114 m² is een grote slaapkamer, een kantoor (dat kan worden gebruikt als slaapkamer) en de technische ruimtes van de villa. De moderne tijden en de vraag naar extra comfort vereisen een geavanceerd domotica systeem waarmee u alles in de villa kunt regelen, van verwarming tot elektrische luiken en van alarm naar binnenverlichting. De villa heeft vloerverwarming op alle 3 verdiepingen en een centraal airconditioning systeem.

Nieuwbouw villa Mougins met verwarmd zwembad

Een zeer complete en luxe nieuwe villa, voor degenen die het beste van de beste willen. Neem contact op met Ab en Jo voor plattegronden en meer gedetailleerde informatie. Bel of WhatsApp ons op +33770186203 of email info@wonenaandecotedazur.nl voor al uw vragen.

 

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Locatie