Een nieuwe Villa Provence aan de Côte d’Azur, dat is natuurlijk het beste van twee werelden. Deze nieuwbouw villa is ontworpen met de Provence in gedachten en dat ziet u niet alleen, maar ruikt u ook. Rondom de villa staan nl typische Provençaalse planten, bloemen en kruiden voor die onmiskenbare geur van lavendel, tijm en blauwe regen.

Maar u bevindt zich niet in de Provence, maar in hartje Mougins, Côte d’Azur. Geliefd bij zoveel nationaliteiten omdat men hier als vanzelfsprekend alles met elkaar combineert; de hoogwaardige gastronomie en de topklasse golfbanen, de prachtige vergezichten op de omringende bossen en het levendige Cannes, het is allemaal Mougins. En daar staat in 2019 dan uw toekomstige villa Provence, aan de Côte d’Azur. Gaat u mee naar binnen?

Nieuwe villa kopen Côte d’Azur

De villa in Mougins in Zuid Frankrijk vlakbij Cannes heeft een totaal woonoppervlakte van 256 m2 op een terrein van van 1.010 m2. De woning beschikt over grote ruimten waardoor het geheel open en zonnig is. Uiteraard beschikt u over een royaal zwembad van 10 meter lengte.

De begane grond heeft een totaaloppervlak van 70 m2, met een ruime slaapkamer, een aparte keuken, een ruime zitkamer en een overdekt pergola buitengedeelte. Bij het zwembad is een terras aangelegd van 20 m2, genoeg voor een eettafel buiten. Of een extra set ligstoelen.

Op het niveau entresol bevinden zich een slaapkamer, een kantoor van 12 m2 dat u ook als slaapkamer kunt gebruiken, een aparte badkamer, een washok en een ruimte voor alle techniek. Lopen we dan via de begane grond naar de eerste verdieping, dan ziet u daar 2 slaapkamers, 2 badkamers, een grote familiekamer voor bijvoorbeeld films of games en een terras van 13 m2. De oppervlakte van de eerste verdieping is 102 m2. De luxe nieuwbouw villa in Mougins is voorzien van een centrale airconditioning, vloerverwarming, elektrische rolluiken, een alarmsysteem en een uitgebreid Domotica systeem.

In deze fase bent u er als eerste bij. Dat betekent dat u in overleg met de architect nog wijzigingen kunt aanbrengen in de lay-out van de villa. Of extra voorzieningen laten installeren zodat u in 2019 heerlijk kunt gaan genieten van het Provençaalse gevoel in Villa Provence.

Nieuwe Villa Provence te koop in Mougins, Côte d’Azur

Heeft u interesse in een nieuwe villa met zwembad in Mougins? Neem dan contact op met Wonen aan de Côte d’Azur en bel met Ab en Jo op +33770181603. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl

Bent u van plan om in de toekomst te investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk. Neem dan een abonnement op onze nieuwsbrief. dan weet u als eerste waar de mooiste villa’s, penthouses en nieuwbouw appartementen te koop staan. Uw verbinding met actueel Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Locatie