Intocht Sinterklaas, Zwarte Piet en kinderfeest in Riviera Beach Hotel

Intocht Sinterklaas, Zwarte Piet en kinderfeest in Riviera Beach Hotel

Door in Blog met 0 Comments

Intocht Sinterklaas, Zwarte Piet en kinderfeest in Riviera Beach Hotel
Op zondagmiddag 26 november komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten weer met de boot aan in Zuid Frankrijk! Per boot komt de Sint en zijn Pieten aan om alle kinderen te ontmoeten en toe te spreken.

De JOP maakt er een feestje van voor jong en oud. Onder de Zuid-Franse zon arriveert de Sint met zijn pieten in de haven van Port de la Rague. Natuurlijk heeft de Sint een cadeau en een persoonlijk praatje voor alle kinderen.

Het Sinterklaasfeest voor de kinderen aan de Côte d’Azur wordt mede mogelijk gemaakt door het Riviera Beach Hotel. In de stijlvolle lobby van het hotel vindt de ontvangst door Sinterklaas en de gezellige borrel plaats. Nadat Sinterklaas en zijn Pieten zijn uitgezwaaid is er een gezellige Sinterklaasborrel met allerlei Nederlandse hapjes.

Nederlandse lunch

Dit jaar is er voor het eerst ook de mogelijkheid voor gasten die wat vroeger zijn, om van een “Nederlandse lunch” te genieten. Vanaf 12:00 kunt u van Erwtensoep (€4) of Hollandsche Stampot (€8) genieten. Meer informatie ontvangt u bij de receptie van het hotel. De lunch is niet inbegrepen bij de inschrjving.

Pakjesboot 13 wordt om 13.30 uur verwacht in Port de la Rague in Mandelieu La Napoule. Het feest zal net als vorig jaar plaatsvinden in het Riviera Beach Hotel.

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november

 

De Nederlandse Club Côte d’Azur

De Nederlandse Club aan de Côte d’Azur is een club van en voor Nederlanders die permanent, dan wel semi-permanent in het gebied van Toulon tot in Italië wonen. De club biedt Nederlanders de gelegenheid elkaar regelmatig te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen over het leven en wonen in Zuid-Frankrijk en deel te nemen aan een diversiteit van activiteiten.

De Nederlandse Club werd in 1959 opgericht en telt inmidddels ruim 1600 leden. Klik “wie zijn wij?” als u meer wilt weten over onze geschiedenis. Alle leden van de Nederlandse Club ontvangen vier maal per jaar het “HOLLAND CÔTE D’AZUR MAGAZINE”, dat desgewenst naar een adres in Frankrijk of ander land gestuurd wordt. Daarnaast zal er meer en meer informatie via deze website te verkrijgen zijn. Misschien is het lidmaatschap van de Nederlandse Club iets voor u. Klik dan hier

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.