Een droomkans: uw nieuwe villa exclusief domein centrum Sainte Maxime
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Een droomkans: uw nieuwe villa in exclusief domein centrum Sainte Maxime

Door in Blog met 0 Comments

Nieuwe villa’s in exclusief domein centrum Sainte Maxime

Dit nieuwe programma bestaat uit slechts 5 villa’s op een paar minuten lopen van het centrum van Sainte Maxime. De vormgeving is een mix tussen traditionele bouw en modern waarbij u kunt kiezen uit een nieuwbouw villa met 3 of 4 slaapkamers. De uitstraling heeft een typisch Provençaalse signatuur met houten luiken en muren in natuurlijke tinten. Elke villa heeft een eigen tuin op het zuiden waardoor u volledig kunt genieten van het mediterrane klimaat.

Uw auto en fietsen plaatst u in de parkeerplaats(en) ondergronds. De nieuwe villa heeft grote ramen voor maximale lichtval, een keuken en biedt u voorafgaand aan oplevering een ruime keuze aan tegels en vloeren om uw villa aan uw smaak aan te passen. Oplevering voorjaar 2021.

  • VILLA A T5 98,84 m2 vanaf 680 000€
  • VILLA B T4 81,05 m2 vanaf 598 000€
  • VILLA D T5  98,83 m2 vanaf 710 000€
  • VILLA E T5  98,83 m2 vanaf 720 000€

De brochure en de plattegrond sturen wij u graag toe via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. 

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.