Keuken en parkeerplaats inclusief bij nieuw appartement Villefranche sur Mer
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Keuken en parkeerplaats inclusief bij nieuw appartement Villefranche sur Mer

Door in Blog met 0 Comments

In het nieuwe jaar horen we graag goed nieuws! Zoals het aanbod van deze projectontwikkelaar waarmee we in december een samenwerkingsovereenkomst sloten. In een bijzonder project waarin een art-deco villa compleet gestript wordt en gerenoveerd, krijgt u bij de prijs voor het appartement ook de keuken geïnstalleerd en zit er ook nog eens een parkeerplaats bij. 

Keuken en parkeerplaats inclusief bij nieuw appartement Villefranche sur Mer

En dan te bedenken dat dit in Villefranche sur Mer is! De meest geliefde plaats van beroemdheden die maar al te graag in de haven verkeren terwijl hoog boven het strand, vanaf de weg vele ‘oohs’ en ‘aahs’ klinken bij het zien van het uitzicht op de mooiste baai van de Cote d’Azur.

Stap nu in voor een uniek appartement op loopafstand van de haven en het lange zandstrand van Villefranche sur Mer. De oplevering is voorzien voor juni 2021. De voorraad is nog tien appartementen waarvan enkele met zeezicht!

Lees hier meer informatie over een nieuw appartement Villefranche sur Mer . Tussen Nice en Monaco zijn vele stranden te vinden; u loopt natuurlijk zelf zo naar het strand van Villefrnache vanaf uw appartement, maar wilt u meer lokale stranden ontdekken, kijk dan bij deze stranden tussen Nice en Monaco.

Vraag de brochure voor uw art-deco appartement Villefranche sur Mer

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203.

Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur.

Wonen aan de Côte d’Azur is zeven dagen per week geopend en is u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening.

Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe.

U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.