Wordt u ook een klimaatvluchteling aan de Côte d'Azur?

Wordt u ook een klimaatvluchteling aan de Côte d’Azur?

Door in Blog met 0 Comments

Na ruim een jaar wekelijkse protesten en vele stakingen is het een deel van de Fransen gelukt om de regering op de knieën te krijgen: de pensioenleeftijd gaat bij de Spoorwegen niet omhoog. Dat is een mooie overwinning want er is natuurlijk meer in het leven dan alleen maar werken. Wat dacht u van de Cote d’Azur? Heel wat Nederlandse en Vlaamse klimaatvluchtelingen gingen u al voor.

Want als u aan Zuid Frankrijk denkt, dan denkt u natuurlijk aan de zon en de zee. Maar u kunt hier ook geweldig skiën! In deze nieuwsbrief bieden we prachtige ski chalets aan in Champagny, in het zeer geliefde Paradiski gebied. Deze chalets komen met een interessant extraatje; u krijgt de BTW terug van de Franse Belastingdienst.

Nu de rente op uw spaargeld langzaam als sneeuw voor de zon verdwijnt, kunt u uw geld maar beter beleggen in onroerend goed. Een tweede huis aan de Cote d’Azur levert u sowieso persoonlijk direct meer zonne-energie op. En met de verhuur van uw tweede woning wordt het rendement alleen maar interessanter. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de verhuur van uw villa of appartement.

Voor alle vragen over een nieuwbouw appartement of een gerenoveerde villa of een verbouwing kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via 0033770186203 (ook op WhatsApp) en per mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het is ondertussen weer gaan sneeuwen in de Alpen,

dus dit keer een frisse groet uit Zuid Frankrijk!

Ab en Jo

Luxe ski chalets Champagny en Vanoise 

Een unieke kans om een ski chalet in Champagny te kopen. Dit dorp op 1250 meter hoogte is het hele jaar door open en bruist vol zomer- en winteractiviteiten. Het project bestaat uit 41 stoere en luxe ski chalet appartementen van 1 tot 5 slaapkamers. U bevindt zich op 5 minuten lopen van de Paradiski liften en slechts 15 minuten van Courchevel. Met BTW teruggave en verhuurservice!

Wonen tussen Cannes en Mandelieu, directe levering

Deze moderne residentie tussen Cannes en Mandelieu is bijna gereed voor oplevering en gelegen in een rustige woonwijk tegenover de tennisbaan van Cannes. U woont in een oase van weelderige planten, olijfbomen en cipressen terwijl de buurt zelf veel hoge oude bomen heeft. Het gebouw is ontworpen door Nicolas Mulphin die een modern en tijdloos gebouw wilde bouwen. Het resultaat is strak en zonnig, met voldoende privacy voor de bewoners. Dit voorjaar in uw appartement in Cannes? Het kan!

#205 2e etage, 38 m2, 1 slaapkamer 209.000 euro

#305 3e etage, 38 m2, 1 slaapkamer 215.000 euro

2 slaapkamer appartement Cannes met zeezicht

Het is altijd gezellig en heerlijk genieten in Cannes; de meest bruisende stad in Zuid Frankrijk is nog zo charmant als vroeger. Koop gewoon in die luxe residentie met concierge, een gerenoveerd appartement met 87 m2 woonoppervlak en terras op het Zuiden met prachtig zicht op zee. Prijs 1.090.000 euro incl parkeerplaats. Waarom niet?

Cannes wordt strenger; de laatste kans op nieuw appartement met zwembad

 

Villa Saint Paul de Vence, levering april 2020

Het dorpje Saint Paul de Vence is al jaren populair bij zangers, kunstenaars en de zongebruinde klimaatvluchteling. U bent hier, als levenskunstenaar natuurlijk ook van harte welkom. In deze villa start u iedere dag met een subliem uitzicht. Deze heerlijke typisch Zuid Franse villa biedt een super uitzicht op zee, is ideaal gelegen in een dominante positie én in een gewilde omgeving. Hier heeft u absolute rust en geniet u van de natuur in deze ruime villa die traditioneel is gebouwd met de beste materialen. Prijs 1.990.000 euro. Maak snel een afspraak om te komen kijken!

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.