Wie heeft er zin in een Bed en Breakfast in Antibes? - Leven Zuid Frankrijk
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Wie heeft er zin in een Bed en Breakfast in Antibes?

Door in Blog met 0 Comments

Het runnen van een Bed & Breakfast in Zuid Frankrijk is voor velen een goedbetaald inkomen en leuk werk zonder reistijd. In Antibes bent u verzekerd van veel internationale gasten die maar al te graag in deze villa willen logeren. Deze villa staat aan de rand van Antibes, en heeft een panoramisch uitzicht van de Alpen tot aan de zee en ligt zelf in een rustige en ontspannen omgeving. U ziet het al op de foto’s; deze Antibes villa is bijzonder gebouwd en heeft ruim 400 m2 woonoppervlak met ondermeer een mooie en zonnige eetkamer met ca 5 meter hoog plafond met zichtbare balken, een aparte keuken en aparte bijkeuken en 5 slaapkamers. Het is heerlijk wonen en/of vakantie vieren in deze villa met een terras op het Zuid-Oosten van 110 m2 voor een adembenemend uitzicht.

Uitzonderlijke Antibes villa met zeezicht en zwembad, geschikt voor B&B

Uitzonderlijke familie villa in Antibes met zeezicht en zwembad, geschikt voor B&B

Het tuinniveau is een grote ruimte met bar, Amerikaans biljart, een ping-pong – en veel licht door ramen en toegang tot lang overdekt terras van 80m ² met directe toegang tot een mooi zwembad en een grote tuin. Deze ruimte kan meerdere toepassingen hebben, afhankelijk van uw wensen: een grote thuisbioscoop, een creatieve atelier, of extra appartementen voor de verhuur. De villa ligt op een terrein van 2600 m ² en omvat een zwembad, fruitbomen, een moestuin, een breed gedeelte om te voetballen (of te zonnen), volumineuze kelders, een gesloten garage, een verschillende plaatsen om te parkeren. De villa is geheel omheind met grote cipressen. Prijs 1.700.000 euro.

Uitzonderlijke Antibes villa met zeezicht en zwembad, geschikt voor B&B

Koop een nieuw leven in Antibes, Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed zoals deze Antibes villa willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen zoals de Antibes villa aan de Côte d’Azur bekijken? 

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Download de lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Ontdek de Côte d’Azur en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.