+33770186203

Voor de slimme koper; penthouse in centrum Mougins met enorm terras

By in Blog with 0 Comments

Dit nieuwbouw project in Mougins staat op een plek die alleen maar leuker gaat worden. Zo komt er een directe snelbusverbinding naar Cannes en de grote verhuizingen van opslagloodsen zijn bijna afgerond. Wat dat blijft is de rust en de perfecte ligging, vlakbij het centrum van Mougins. Het nieuwbouw complex omvat in totaal 8 gebouwen en twee zwembaden. Er is ook een seniorengebouw binnen het complex zodat er voor alle leeftijden woonruimte is.

In het laatst geplande gebouw komt een bovenste etage te koop waarvan wij nu al de tekeningen hebben. Drie slaapkamers en een rondom aangelegd fraai terras van 148 vierkante meter. Binnen in uw penthouse heeft u de beschikking over 98 vierkante meter woonoppervlak dus een ruime woning met een scherpe prijs. Voor 919.000 euro bent u de trotse eigenaar inclusief 2 ondergrondse parkeerplaatsen. U moet wel even geduld hebben; het penthouse in Mougins wordt pas in 2021 opgeleverd.

Voor de slimme koper; penthouse in centrum Mougins met enorm terras

Voor de slimme koper; penthouse in centrum Mougins met enorm terras

Mougins is geliefd door de rustige ambiance en de rijke uitstraling door de aangwezigheid van golfbanen, luxe restaurants en een historisch centrum dat veel internationale bezoekers trekt. Bekende artiesten en politici hebben hier hun buitenverblijf, omdat het rustig ligt en ook weer dichtbij het bruisende Cannes.

Wilt u meer informatie zoals de brochure van deze nieuwbouw in Mougins? Neem dan contact met ons op. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kostenloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Amsterdammer en reclameman 'pur sang'. Was in Nederland betrokken bij de oprichting van Decibel, WAPS Radio en BNN. Sinds 2006 woonachtig in Zuid Frankrijk en happy met Jo. Schrijft dagelijks over van alles. Wonen aan de Côte d'Azur levert OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, de Costa Blanca, Mauritius en Ibiza.