Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Twee slaapkamer appartement met zwembad in Cannes Palm Beach

Door in Blog met 0 Comments

Voor het einde van het jaar Kerst vieren op het strand van Cannes, de kerstmarkt bekijken in Le Suquet en dan via de Croisette terug naar huis wandelen? Het kan met de laatste nieuwbouw appartementen op Cannes Palm Beach. Prachtige appartementen die u kunt bezoeken want de residentie is in september opgeleverd. De nieuwbouw appartementen Cannes Palm Beach geven u de unieke kans om in dit rustige deel van Cannes te wonen. De locatie is bovendien bij uitstek geschikt voor seizoensverhuur. Het zonnige strandleven aan de Côte d’Azur is nooit ver weg; de witte zandstranden van Le Mouré Rouge, Port Canto and La Croissette liggen allen op loopafstand.

Nieuwbouw appartementen Cannes Palm Beach

Uw appartement ligt in het hart van La Pointe Croisette met twee gebouwen, omringd door een schitterende tuin, geheel in de stijl van de luxueuze tuinen die u in het rijke Cannes kunt vinden. Middenin deze sfeervolle tuin ligt uw residentie, compleet met zwembad. Maak nu een afspraak voor deze unieke nieuwbouw appartementen in Cannes Palm Beach.

Nieuwbouw appartementen Cannes Palm Beach

 

Nieuwbouw appartement Cannes Palm Beach

B107 eerste etage, 1 slaapkamer, 42m2, 325.000 euros
Terras  10.41 m2

 

Nieuwbouw appartement Cannes Palm Beach

B005 begane grond, 1 slaapkamer, 42 m2, 350.000 euros
Terras  11 m2

Nieuwbouw appartement Cannes Palm Beach

B006 begane grond, 1 slaapkamer, 43 m2, 355.000 euros
Terras  10 m2

Nieuwbouw appartement Cannes Palm Beach

B303 derde etage, 2 slaapkamers, 64 m2, 690.000 euros
Terras 44 m2

Cannes-Palm-Beach-plan-masse-13-12-13 Cannes-Palm-Beach-entree-13-12-13

Kom naar Cannes, Zuid Frankrijk

Bel met Ab en Jo in Frankrijk + 33 770186203. U kunt ons ook mailen info@wonenaandecotedazur.nl of het contactformulier gebruiken. Wij zijn uw betrouwbare partner in Zuid Frankrijk als u op zoek bent naar een appartement, villa, penthouse, kasteel, landgoed of wijngaard in en rondom Nice, Menton, Antibes, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. Wij maken graag met u een afspraak voor een bezichtiging.

 

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, auteur, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden over uiteenlopende onderwerpen. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs, Portugal, Mauritius en Ibiza.