+33770186203

Onze vrienden

Op deze pagina verwijzen wij u graag door naar mensen die net als wij, blij worden van de Côte d’Azur. Hebt u ook ‘iets’ met Frankrijk en Nederland, bent u in het bezit van een website en wilt u een link ruilen? Mail dan naar ab@wonenaandecotedazur.nl

 

Campings in Frankrijk zoeken

Kamperen in Frankrijk betekent vakantie vieren in een veelzijdig land, of je nu op zoek bent naar uitgestrekte natuur, bruisende steden of zonnebaden op het strand. Dankzij het enorme aanbod van campings is Frankrijk bovendien het kampeerland bij uitstek. Via Campings.nl kun je eenvoudig een camping zoeken in Frankrijk.

Côte & Provence

Côte & Provence vertelt u alles over Zuid-Frankrijk. Vakantie, droomlocaties, ‘geheime’ restaurantjes, wijnadressen, de swingende Rivièra, verscholen dorpjes in het achterland, financiering van uw (tweede) huis, de fiscus, de huizenmarkt.

Sirelo

Sirelo is het portaal voor alles wat met verhuizen te maken heeft. Nationaal en internationaal, dus ook naar de Côte d’Azur! Vind hier verhuistips, beoordelingen van verhuizers of vraag een offerte voor je verhuizing aan.

CotedAzur.nl

Boordevol inspiratie voor een leuke vakantiebestemming aan de Cote d’Azur!

Bed & Breakfast La Bergerie

Gastvrouw Patricia scoort steevast een tien in TripAdvisor en Booking met haar sfeervolle B&B met zwembad. Een luxe kamer en een gezellige sfeer zorgen er voor dat u eigenlijk langer had willen blijven. Prachtig gelegen in Saint Jeannet, op loopafstand van de Baou.

De Gouden Klomp

Nederlands Onderwijs in Zuid-Frankrijk.

Campings Côte d’Azur

Een overzicht van de leukste campings.

Le Mas Shabanou

Schitterend 17e eeuws Provençaals landgoed. Comfortabele en luxe Mas om te genieten van de Franse keuken of een schildercursus. In de nabijheid zijn 18 holes golfbanen te vinden. In Mas Shabanou kunt u de dagelijkse stress even vergeten.

Op reis Frankrijk

Inspiratie site voor uw komende reis naar Frankrijk. Reisdoelen en bezienswaardigheden zoals historische gebouwen, spraakmakende architectuur en musea in alle Franse departementen.

A bientôt!

Marktplaats voor Nederlanders in Frankrijk

Immogo

Maisons à vendre entre particuliers

Immogo

Huizen in Frankrijk zonder makelaar

Immogo

French Property For Sale By Owner

Internationaal Verhuisbedrijf

Als u toch naar Zuid Frankrijk toe komt….

http://www.anvastgoed.nl/

Overzicht huurwoningen Den Haag

Nederlands Ondersteuningsfonds

Voor landgenoten met financiële of sociale problemen, die geen of onvoldoende beroep kunnen doen op de Nederlandse of Franse overheid dan wel familie of vrienden.

Verhuizen uit Amsterdam?

Klik en lees op verhuizersamsterdam.nl