Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

De meest modische vila van de Côte d’Azur is nu te koop

Door in Blog met 0 Comments

Deze iconische villa in Roquebrune-Cap-Martin, ooit in handen van het beroemde Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana is nu te koop. Een villa kopen van dit mode duo dat er bekend om staat smaak en stijl perfect te kunnen combineren, zorgt dat u werkelijk de crème de la crème koopt. De villa was het decor voor vele privé-modeshows en is inmiddels volledig gerenoveerd en ingericht voor de nieuwe eigenaar.

De locatie van de villa is uniek: dichtbij de stranden en toch discreet. De villa in Roquebrune Cap Martin biedt in totaal 6 slaapkamers en is gelegen in weelderig groen, verborgen voor het publiek. Aangevuld met een prachtig zwembad en een dubbele garage, is deze woning zeker liefde op het eerste gezicht. De villa werd uiteraard ook verhuurd voor slechts 3100 dollar per nacht met een waarbrogsom van 16.000 dollar. U moest dan wel voor minstens een week huren.

De meest modische villa van de Côte d’Azur is nu te koop

Deze villa in Roquebrune-Cap-Martin voedt de pracht en legende van de Franse Rivièra. Het voormalige eigendom van Domenico Dolce en Stefano Gabbana is lange tijd het anker van de jetset aan de Côte d’Azur geweest. Tegenwoordig is het omgevormd tot een prachtige gezinswoning en biedt het een unieke ervaring met uitzicht op de Middellandse Zee. Dit is ongetwijfeld een van de meest emblematische eigendommen die te koop worden aangeboden aan de Franse Rivièra.

De huidige eigenaren zijn inwoners van Monaco. Zij hebben de villa gerenoveerd om een ​​gezinsomgeving te creëren die past bij hun levensstijl. Het ‘coup de coeur’-effect is perfect behouden met een buitengewoon panoramische uitzicht op de Middellandse Zee, de baai van Menton en Ventimiglia. Een van de plekken waar deze familie het meest van houdt, is het overdekte terras, waar ze diners kunnen delen met het gevoel van absolute privacy en oneindige ruimte.

De meerdere terrassen vormen een van de belangrijkste attracties van deze villa, omdat ze een perfecte verbinding vormen tussen binnen en buiten. De entree is via een grote oprit en een majestueuze trap. Naar de mening van iedereen die het voorrecht heeft gehad om het te bezoeken, is het hele pand indrukwekkend, zelfs grandioos. Zonder ooit opdringerig te zijn. De strakke vormgeving, strakke lijnen en eigentijdse materialen combineren perfect met de warme sfeer die de huidige eigenaren wensen.

Deze villa van 437 m² heeft de grootste sterren van de showbusiness, kunst en mode verwelkomd toen ze naar de Franse Rivièra kwamen. De muren herinneren nog steeds aan de slapeloze nachten onder de sterren tijdens het filmfestival van Cannes of de Grand Prix van Monaco Formule 1 … Vandaag opnieuw ingericht als een gezinswoning, heeft het twee mastersuites met een eigen privéterras, drie suites en een onafhankelijke servicekamer.

Gaat u mee naar binnen?

Als u van kamer naar kamer loopt, wordt u getroffen te worden door de manier waarop de ruimtes harmonieus in elkaar overlopen, van woonkamer met open haard tot de elegante eetkamer, terwijl ze permanent verbonden blijven met buiten, zoals de Azure-traditie. Wat is er nog over van het Dolce & Gabbana-tijdperk in de villa? Een paar highlights zoals de enorme houten bank op het terras, waar ze met en voor hun gasten modeshows improviseerden. Of de zwart geklede badkamers, zo representatief voor hun barokke stijl.

Maar meer in het algemeen blijft er iets van een gemoedstoestand, te vinden in de open ontvangstruimten, waarvan de erkers naadloos communiceren met de terrassen en uitzicht bieden op de tuinen en de zee. Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs in de tijd van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, dit pand werd ontworpen als een plek om te ontspannen en op te laden. De twee ontwerpers hielden ervan om in de buurt te winkelen, te dineren in het beroemde restaurant Le Pirate, te genieten van hun vrije tijd bij het zwembad.

Net zoals ze graag naar Monaco gingen met hun labradors, waarvan er één, Lola, naar de villa is vernoemd. Dit is slechts een glimp van de levenskunst die dit huis distilleert, waarbij elegantie en moderniteit worden gecombineerd. De illustere eigenaren begrepen dit, net als de huidige eigenaren, in een ander register. Het is nu aan de toekomstige eigenaren om hun eigen manier te bepalen om van de charmes te genieten.

Het zwembad in een dominante positie

Een groot deel van de tuin is gebaseerd op de oorspronkelijke plannen waar palmbomen, traditionele mediterrane planten, weelderige bloemen en levendige kleuren worden gemengd. Er is zelfs een moestuin en vergeet niet dat het discrete terras bedekt is met wijnstokken. Het hoogtepunt van de show is ongetwijfeld het overloopzwembad op de bovenste verdieping, met zijn enorme terras en zijn schaduwrijke hut die in de tijd van Dolce & Gabbana als champagnebar diende. Opgerold in de sofa’s tegen een muur van dennen- en bamboebomen, voor dit onvergetelijke panorama dat schommelt tussen het blauw van de lucht en dat van de Middellandse Zee, tussen het licht van de zon en dat van Menton, Ventimiglia en Bordighera, is het de magie van de Côte d’Azur die ons wordt aangeboden. En zijn legende.

Prachtig gerenoveerd, deze moderne villa met uitzicht op de baai van Cap Martin combineert elegantie met een moderne twist, en creëert een prachtig huis aan de Côte d’Azur, perfect voor het maximaliseren van de levensstijl van de Rivièra. Dit luxe pand, het voormalige huis van de internationaal bekende ontwerpers Dolce en Gabbana, is doordrenkt met stijl, onberispelijk design en plezier. Na een volledig renovatieprogramma te hebben ondergaan om ervoor te zorgen dat het pand is voorzien van de nieuwste materialen, armaturen en fittingen; de huidige eigenaar heeft belangrijke elementen uit het Dolce en Gabbana-tijdperk behouden, zodat het foutloze ontwerp en de unieke mediterraan geïnspireerde esthetiek van het veelgeprezen paar behouden blijft.

De meest modische vila van de Côte d’Azur is nu te koop

Het hoofdniveau van de villa komt binnen via een lange oprijlaan en trap en beschikt over een verfijnde open woonkamer, ideaal voor entertainment, aangezien de kamers uitkomen op ruime terrassen met een panoramisch uitzicht op de tuinen en de zee daarbuiten. Met een inkomhal, ontspanningsruimte, lounge met open haard en formele eetkamer, wordt het receptieniveau aangevuld met een butler’s keuken/bar plus een strakke, moderne keuken aangevuld met dakramen en open planken die vloeiende lijnen creëren tussen het overdekte eetterras binnen en buiten , een favoriet van de huidige eigenaar vanwege het uitzonderlijke uitzicht.

Een geavanceerde, met licht gevulde trap leidt naar de eerste verdieping, compleet met een met ramen omzoomde galerijgang die toegang geeft tot een discreet met wijnranken overdekt terras, een luxe hoofdslaapkamersuite en nog een hoofdslaapkamersuite. Elke suite beschikt over een eigen terras met een uitzonderlijk uitzicht op zee. Het tuinniveau van het pand, dat onafhankelijk of via een interne trap kan worden bereikt, is ideaal voor gasten en biedt privacy en voldoende accommodatie plus een eigen terras en uitzicht op de tuin.

Naast een ruime gemeenschappelijke hal, kantoor/woonkamer en kitchenette, omvat het tuinniveau drie slaapkamers met eigen badkamer plus gastengarderobe en wasruimte. Ver van het hoofdgebouw en gunstig gepositioneerd om het uitzicht te maximaliseren en toch privacy te behouden, complimenteert een luxe overloopzwembad met groot terras, cabana en uitzicht op zee het weelderige terrein met een reeks palmbomen en traditionele mediterrane beplanting, plus een moestuin en wijnstokken. Extern beschikt het pand over een fitnessterras, jeu de boulesbaan en onafhankelijke accommodatie. Een ruime garage en personeelsbeveiligingsruimte maken dit uitzonderlijke huis aan de Riviera compleet.

Omringd door klasse en kwaliteit

• Met panoramisch uitzicht op zee en uitzicht op de kust van Monaco en de Italiaanse Rivièra, profiteert dit prachtige pand van een ideale ligging voor het vorstendom Monaco.
• Roquebrune Cap Martin is een charmante locatie, compleet met een middeleeuws dorp rond een versterkt kasteel en de badplaats Carnolès, allemaal tussen Monaco en Menton.
• Met uitzonderlijke landschappen, weelderige mediterrane vegetatie en historische routes, heeft Roquebrune Cap Martin zowel kunstenaars als aristocratie aangetrokken. In de jaren 1920 en 30 werden opmerkelijke gebouwen gebouwd, waaronder Coco Chanel’s villa La Pausa.
• Het gebied omvat verschillende dorpen en woonwijken, naast het hooggelegen dorp en het kasteel. Woning varieert van originele dorpshuizen, Belle époque-woningen en moderne luxe villa’s.
• Roquebrune Cap Martin ligt ongeveer 6,5 km ten oosten van Monaco en ongeveer 36 km van de internationale luchthaven van Nice.

Wilt u het dossier ontvangen van deze villa die te koop staat voor 14.900.000 euro? Stuur u dan een mail naar info@livingonthecotedazur.com Of bekijk hier ons aanbod luxe villa en appartementen te koop in de omgeving van Monaco.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.