Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Mobiele iPhone App over Franse Riviera breekt records

Door in Blog met 0 Comments

De vernieuwde mobiele iPhone App over de Franse Riviera breekt records en dat is leuk; de afgelopen week is de App door meer dan 1000 mensen gedownload. In FRN, French Riviera Network zijn nieuwe onderdelen toegevoegd voor iedereen die wil meegenieten van de Côte d’Azur. Dat kan op afstand door te luisteren naar verschillende lokale radiostations zoals Kiss FM, Radio Monaco, ABC Lounge, Riviera Radio onder ‘Music’. Nog leuker is het om tegelijkertijd vakantiefoto’s te bekijken van de gelukkigen die hier op vakantie zijn. Hun foto’s op het sociale netwerk Instagram met de hashtag #cotedazur komen vanzelf real-time in de FRN App onder ‘Photo’s’. Zo ziet u de Côte d’Azur eens van een andere kant.

Het French Riviera Network is puur een mobiele site voor iPhone gebruikers die in contact willen zijn of blijven met de Franse Riviera; zij kunnen het laatste nieuws lezen van o.a. Nice Matin, France 3 Ciote d’Azur, The Riviera Times en Riviera Radio News en natuurlijk komen ook de updates op onze eigen sites voorbij.

Kopers en verkopers van een eerste of tweede huis aan de Frans Riviera kunnen via de App makkelijk toegang krijgen tot deze website en het meest actuele huizenaanbod. De achtergrond van de App is bovendien een extra mobiele etalage, u kunt door speciale aanbiedingen heen ‘swipen’ of de fotocarrousel rustig bekijken. Klikt u op een huis dat u aanspreekt, dan wordt u direct naar binnen doorgelinkt.

De French Riviera Network App blijft de komende tijd verder uitbreiden met o.a. de adressen van de leukste strandrestaurants aan de Franse Riviera. Wie ook in FRN wil stuurt een mailtje naar info@livingonthecotedazur.com

 

iPhone App, Franse Riviera, download, gratis, nieuws, foto's, muziek, cote dazur, zuid, frankrijk, informatie, telefoon, radio, luisteren, franse, stations

Gebruik van French Riviera Network content

Share This