Nieuw appartement dichtbij ruige natuur in Nice - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuw appartement dichtbij ruige natuur in Nice

Door in Nieuwbouw Nice met 0 Comments

Uw appartement in Zuid Frankrijk wordt gebouwd op een van de mooiste heuvels van Nice. Hierdoor kunt u van twee werelden tegelijk genieten; om u heen de stilte alsof u in de Provence bent en voor u de flonkerende lichtjes van Nice met aan de horizon de Middellandse zee en de Alpen.

De residentie heeft drie wooneenheden waarbij iedereen kan genieten van het fraaie uitzicht (en de rust). En strakke sobere architectuur leunt tegen de berg aan met een afwerking op hoog niveau en veel lichte kleuren om het zonlicht te vangen.

De ligging is werkelijk ideaal, op het Zuid Oosten waardoor u een van de mooiste zonsopkomsten ziet. En volgens Yoga geeft een opkomende zon de mens veel extra energie; vandaar ook de zonnegroet! Maak een keuze uit 33 appartementen met loggia’s of een terras. Voor alle bewoners zijn er prive parkeerplaatsen op de met olijfbomen gedecoreerde ruimte.

Zeezicht voor iedereen in de heuvels van Nice Saint Pancrace

Zeezicht voor iedereen in de heuvels van Nice Saint Pancrace

Saint-Pancrace is de plek voor ware levensgenieters van rust op een uitzonderlijke locatiel. Op de hellingen van de Col de Bast staat Nice, Saint-Pancrace bekend om zijn mooie ligging; terwijl er veel lokale voorzieningen zijn. U woont dus ook niet bepaald afgelegen, maar gewoon heel rustig dichtbij de stad Nice. In de directe omgeving zijn veel wandelpaden, met o.a. het Natura 2000 natuurgebied; een onwerkelijke ruige schoonheid!

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Ciote d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.