Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuw appartement kopen Cannes met gratis notariskosten

Door in Blog met 0 Comments

For Sale in Cannes, new apartment, purchase, offer, buy, center, close to town, 2 bedrooms, south france, french riviera, cote dazur

Nieuw appartement kopen in Cannes met gratis notariskosten. En ook nog een gratis iPad Air2. jawel, het is zomer en we willen graag verkopen. Zoekt u een appartement te koop in de betere wijk van cannes, het Engelse district vlakbij de Avenue Lord Byron en Boulevard Carnot, dan is dit een mooie kans!

 

Nieuw appartement kopen Cannes

Gedurende de lancering van deze intieme nieuwbouw residentie bieden we tot 31 july 2015 de notariskosten aan en krijgt u ook nog eens een gratis 31 jIpad Air 2 als bonus. Mooi meegenomen als u net een huis of appartement zoekt in Frankrijk.

Nieuw appartement kopen Cannes, T2, 1 slaapkamer , 47 m2 woonoppervlak, 20 m2 terras plus 38 m2 tuin voor slechts 245.000 euro. Het zomer aanbod bespaart 2,5% notariskosten: 6125 euro.

Nieuw appartement kopen Cannes, T3, twee slaapkamers, 62 m2 woonoppervlak, 19 m2 terras plus 240 m2 tuin voor 348.000 euro. Het zomer aanbod bespaart 2,5% notariskosten: 8700 euros.

Nieuw appartement kopen Cannes

Een geliefde wijk op niveau met veel stijlvolle gebouwen, gezellige lokale restaurantjes en een snelle busverbinding die u binnen 4 minuten naar de Croisette brengt. Hier bouwt men in Cannes aan een kleine intieme residentie, rustig gelegen in een groene omgeving, maar wel dichtbij alle voorzieningen. Het gebouw is modern van architectuur en heeft in totaal 13 appartementen, in prijs variërend van 245.000 voor een 1 slaapkamer appartement tot 504.000 euro voor een zee r ruim 2 slaapkamer appartement.New apartments for sale Cannes: 0 Notaire costs + Ipad Air

Zoekt u een appartement in Cannes, dan is dit een betaalbare optie om in de Zuid Franse stad aan zee die nooit slaapt te wonen. Ook ideal als tweede woning om te verblijven tijdens een van de vele festivals die Cannes zo bekend en beroemd maken. Het appartement ligt achter de bekende Boulevard Carnot, de lijnrechte weg die uitkomt op de Croisette.

Nieuw appartement kopen Cannes met gratis notariskosten

Interesse? Vraag om meer informatie of een bezichtiging. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl Wonen Aan de Côte Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra services en diensten.

Nieuw appartement kopen Cannes

Ons aanbod vindt u ook in de gratis iPhone only App; deze kunt u hier downloaden. Dagelijks nieuws vanaf de Côte Azur, nieuwe video’s  en streaming muziek van de lokale radiozenders. Kortom, Zuid Frankrijk in uw hand. iPhone App over Zuid Frankrijk

 

Share This