Nieuw in Vence: penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuw in Vence: penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum

Door in Blog met 0 Comments

U leest natuurlijk graag als eerste over bijzondere nieuwbouwprojecten aan de Côte d’Azur. In Vence, tussen land en zee, hoog boven het water, combineert dit project de rust en de schoonheid van dit historische dorpje. Op slechts 800 meter van de oude binnenstad vindt u dit nieuwbouw project, voorzien van een uitzonderlijk panorama op de zee en de ongerepte natuur. Vence is een verstopt paradijs, dichtbij de ZuidFranse kust. De kleine straatjes en vele fonteinen geven de stad charme en authenticiteit.

In deze rustige omgeving, en op slechts 12 minuten van Cagnes-sur-Mer herkent u de ronde vormen van dit prachtige gebouw. Het is bijzonder dat vrijwel alle appartementen genieten van zeezicht en de groene heuvels rondom Vence; de beste combinatie denkbaar! Maak nu uw keuze uit 1 slaapkamer appartementen of een drieslaapkamer appartement met dakterras. Levering voorjaar 2023. De gelukkigen met een appartement op de bovenste etage kunnen op het extra dakterras het hele jaar door genieten van het milde mediterrane klimaat en de Zuid Franse zon. Ideaal om te wonen (glasvezel kabel aanwezig) of als investering in een zonnige toekomst! Drie slaapkamers met dakterras en zeezicht in Vence voor 610.000 euro is een geweldige kans! Kijk hier voor meer foto’s van dit nieuwbouw in Vence met zeezicht.

Uniek in Vence: penthouse met dakterras en zeezicht dichtbij centrum

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als dit nieuwe project in Vence met penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Ons team is proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en is 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld dit nieuwe project in Vence met penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum wilt kopen. Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1000 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast dit nieuwe project in Vence met penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals dit nieuwe project in Vence met penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Nieuwe appartementen met zeezicht in historisch Vence Côte d’Azur

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van luxe eigendommen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij activeren dan een zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoedjungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Nieuwe project in Vence met penthouse met dakterras en zeezicht bij centrum

Onze dienst na verkoop helpt bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *