Kom kijken! Video rondleiding in nieuw duplex penthouse Beausoleil
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Kom kijken! Video rondleiding in nieuw duplex penthouse Beausoleil

Door in Blog met 0 Comments

Als u niet naar het appartement toe kunt komen, dan komt het appartement wel naar u. Bekijk deze video waarbij u samen met ons door dit nieuwe penthouse in Beausoleil loopt.

Een schitterend nieuwbouw appartement op de 6e en 7e etage met een magnifiek uitzicht op de zee en Monaco. Een prestigieus nieuwbouw residentie met prachtige appartementen van studio’s tot penthouses met grote terrassen. Boven heeft u de beschikking over een verwarmd binnenzwembad dat het rijke gevoel extra versterkt. Dit penthouse appartement wordt geleverd met een parking wat in Beausoleil geen overbodige luxe is.

Voor iedereen die in het voorjaar op dit terras wilt zitten; u kunt bij ons nu reserveren!

Nieuw penthouse appartement in Beausoleil

Nieuw penthouse appartement in Beausoleil

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Of kijk hier eerst nog voor meer foto’s en de exacte locatie van het nieuwe penthouse in Beausoleil.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.