Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwbouw appartement met zwembad vanaf 259.000

Door in Blog met 2 Comments

cap-sud-antibes-juanlespins-poolNieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins

Antibes Juan les Pins is het hart van Zuid Franse zon, strand en zee vermaak. Lange boulevards, witte zandstranden, restaurants met tafelpoten in zee, winkels met de nieuwste en hipste zomerkleding, kortom Antibes Juan les Pins is populair. Investeren in een appartement met zwembad als tweede woning is interessant voor de verhuur maar zeker ook voor uw eigen plezier. Met een tweede huis op deze plek heeft u dat Cote Azur vakantiegevoel altijd binnen handbereik.
Nieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins
Dit appartementencomplex dat precies op de grens van Antibes en Juan ligt, heeft slechts 14 luxe appartementen en is gelegen in een groene omgeving. Er zijn weinig nieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins die volgens deze hoge standaard worden gebouwd. De residentie biedt 14x een appartement met zwembad en de appartementen zijn zonder overdrijven luxe te noemen. De chique entree heeft een marmeren vloer en houten wandpanelen. De beveiligde lift brengt u vanuit de garage naar uw etage toe. In uw appartement zijn alle vertrekken voorzien van grote vloertegels van 45 x 45 cm. Uiteraard kunt u zelf uw smaak toevoegen en kiezen uit een breed gamma, van puur marmer tot tegels met houtnerf. De luxe gladde verf, zware binnendeuren, dubbel glas en airconditioning zorgen voor een stijlvolle en complete afwerking. en een badkamer die voorzien is van Grohe sanitair.
Nieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins
De ligging van uw appartement met zwembad is op slechts 600 meter van het strand, 100 meter van een park, 200 meter van de winkels. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer, dan stopt een bus op 250 meter. Het SNCF treinstation ligt op 2500 meter. De oprit naar de A8 snelweg ligt op 4000 meter.
Prijzen
1 slaapkamer appartement, 44 m2 vanaf 259.000
2 slaapkamer appartement  61-66 m2 vanaf 329.000
3 slaapkamer appartement 105 M2 vanaf 668.000
Nieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins

Interesse? Vraag om meer informatie of een bezichtiging van deze nieuwe appartementen te koop Antibes Juan les Pins. Bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kosteloos van onze extra services en diensten.

Ons aanbod vindt u ook in de gratis iPhone only App; deze kunt u hier downloaden. Dagelijks nieuws vanaf de Côte d’Azur, nieuwe video’s  en streaming muziek van de lokale radiozenders. Kortom, Zuid Frankrijk in uw hand. iPhone App over Zuid Frankrijk

[sociable]
appartement met zwembad, antibes, juan les pins

cap-sud-antibes-juanlespins-living cap-sud-antibes-juanlespins-entrance
cap-sud-antibes-juanlespins

Share This

2 comment

  1. Gerrit Greveling schreef:

    Graag zou ik voor project Residentie Juan les Pins een brochure en info ontvangen, groet Gerrit