Nieuwbouw Cap d'Antibes; in de voetsporen van F. Scott Fitzgerald en Al Capone
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Cap d’Antibes; wonen in de voetsporen van F. Scott Fitzgerald en Al Capone

Door in Blog met 0 Comments

Nieuwbouw Cap d'Antibes; wonen in de voetsporen van F. Scott Fitzgerald en Al Capone

U kent Cap d’Antibes natuurlijk op uw duimpje als u toevallig op een miljardair jacht bent en op zoek naar een diepwaterhaven. Of u bent een paparazzo op jacht naar foto’s van Leonardo DiCaprio die hier – naar men zegt – frequent wordt gezien. Het was deze Côte d’Azur waar de Cap, samen met het charmante kleine zusterdorp Juan-les-Pins, ruim honderd jaar geleden een van Amerika’s grootste schrijvers inspireerde. F. Scott Fitzgerald woonde in een gehuurd kusthuis genaamd Villa St. Louis met zijn Zelda en hun dochter Scottie. Een paar jaar nadat de Fitzgeralds in 1927 vertrokken, werd het huis aan de zeewering in Juan-les-Pins uitgebreid tot een hotel met 40 kamers en vijf sterren.

Nieuwbouw Cap d’Antibes; wonen in de voetsporen van Scott Fitzgerald en Al Capone

De magie van het hete zoete Zuiden en de Middellandse zee waren voor hem de ingredienten om hier aan The Great Gatsby the schrijven. En dat gevoel uit de Belle Epoque periode is nog steeds voelbaar. Wist u dat de legendarische Al Capone in de jaren ’30 op de Cap d’Antibes een casino bezat? De Cap zit boordevol historie en als u ook enthousiast bent geworden over dit zeldzame project op een geliefde locatie, dan sturen wij u graag de brochure toe en meer informatie over de prijzen. De Cap d’Antibes is ruim honderd jaar een van de meest gewilde locaties aan de Zuid Franse kust. Het ligt centraal tussen Monaco en Cannes en de haven van Antibes leent zich prima voor jachten tot 140 meter. Nu vindt u op Cap d’Antibes alleen de crème de la crème in onroerend goed; niet zo gek dus dat puissant rijke mensen hier een tweede huis hebben. De Cap d’Antibes is daarmee ook de beste plek aan de Côte d’Azur voor een tweede huis.

Bekijk hier ons wisselende aanbod van villa’s te koop op Cap d’Antibes Zuid Frankrijk.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.