Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuw kopen Zuid Frankrijk

Het aanbod nieuwbouw in Zuid Frankrijk wisselt per dag. Het is mogelijk dat een project al is uitverkocht. Informeert u naar de laatste actuele mogelijkheden via info@woneaandecotedazur.nl

Dit is onze selectie van kwalitatieve nieuwbouw Zuid Frankrijk; appartementen in verschillende formaten en verschillende prijzen. Er wordt veel gebouwd aan de Côte d’Azur, maar met onderstaande projecten weet u zeker dat deze met Nationale bouwgarantie worden geleverd.

Nieuwbouw kopen in Zuid Frankrijk; dat kan een nieuwe villa zijn of een mooi nieuw appartement. Nieuwbouw villa en appartementen op de Côte d’Azur geeft elke koper de kans om een ​​solide investering voor de toekomst te maken. Er is in het onroerend goed veel vraag in kwalitatief goede nieuwbouw en helaas zijn er slechts een paar bouwplots beschikbaar aan de Franse Rivièra.

Dus iedere keer dat de vastgoedontwikkelaars een nieuwe plek vinden, is het verstandig om snel te handelen. Anders ziet u de hoge bouwkraan wanneer het te laat is. Zodra de kraan op het bouwgrond is geïnstalleerd begint de bouw, en dat betekent dat 70% van het project al is verkocht.

Een stadsvilla in het centrum van Antibes, een luxe nieuwbouw appartement in een grote villa aan de kust bij Sainte Maxime of een gloednieuwe villa in Mougins, we weten waar deze nieuwbouw woningen te vinden zijn voordat ze de markt op gaan.

Bij Wonen aan de Côte d’Azur vinden we bescheidenheid een mooie eigenschap, maar we kunnen wel stellen dat we vrijwel altijd als eerste een knappe selectie beschikbare nieuwe projecten hebben, in verschillende maten en prijzen.

Vanwege de bescheiden bouwomvang van de meeste projecten zijn er vaak maar een paar appartementen in een domein beschikbaar. Als u onze aanbiedingen wilt zien in nieuwbouw villa’s, appartementen en woningen, klikt u dan op onderstaande afbeelding.

Nieuwbouw kopen villa in Zuid Frankrijk Côte d’Azur

Frankrijk loopt voorop in Europa als het gaat om milieuvriendelijke bouw en energie eisen. De verplichte energieklasse voor project ontwikkelaars anno 2017 is het hoogst, en daarom woden alle nieuwbouw woningen en appartementen gebouwd met een zeer laag energieverbruik. Met slimme warmtepompen en zonnepanelen bespaart u veel geld op energie om het gebouw te verwarmen of te verlichten.

Wilt u een nieuwe villa aan de Côte d’Azur kopen (of laten bouwen) dan vraagt dit om een ​​specifieke benadering; het grootste deel van de nieuwbouw ontwikkeling zijn natuurlijk luxe appartementen. Maar we hebben ze wel: de nieuwbouw villa’s. In Biot, Mandelieu, Mougins en in Saint Maxime.

Het leukste deel van het kopen van een nieuw te bouwen villa, is dat u met de architect en bouwers kunt praten en nog wat muren kunt plaatsen zoals u ze wilt. Misschien een grotere slaapkamer of een extra inloopkast; in het stadium van de tekeningen kunnen dingen voor een kleine vergoeding worden toegevoegd of aangepast. Vind uw nieuwbouw villa en maak het helemaal in uw eigen stijl.

Nieuwbouw appartement Côte d’Azur

Nieuwe appartementen in Zuid-Frankrijk zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid en prijzen. Een kleine studio in het centrum van Nice kan tot 100.000 euro gevonden worden. Gemiddeld kan men zeggen dat een appartement met twee slaapkamers ongeveer 400.000 euro zal kosten. En een nieuw appartement met enkele slaapkamer kan worden gevonden voor rond de 300.000 euro.

De uiteindelijk prijs voor nieuwbouw in Zuid Frankrijk hangt af van het gebied, de situatie en de afstand tot voorzieningen zoals winkels en stranden.

Als er een zwembad is, betaalt u hogere servicekosten. Het bedrag van de servicekosten wordt ongeveer berekend met 2 – 2,5 euro per vierkante meter woonruimte voor een basis residentie, tot zo’n 5 euro per vierkante meter leefruimte voor een woning met zwembad en andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld een tennisbaan.

Trends in design bij nieuwbouw Zuid-Frankrijk

Nieuwbouw appartementen zijn meestal modern van design en zoals gezegd energievriendelijk. Trends worden gevolgd bij de keuze van materialen; zoals houtnerf stenen tegels of grote 60 x 60 cm tegels in de badkamers. Soms bouwt de ontwikkelaar nieuwe appartementen in een oud herenhuis of villa, in navolging van de originele stijl van het gebouw en specifiek ontwerp zoals in de art deco villa in Cannes.

Elk nieuwbouw appartement of villa wordt geleverd met afwerking in perfectie. Immers, de architect moet elke stap in het bouwproces goedkeuren en melden. Pas wanneer dit gebeurd is, moet de volgende tranche worden betaald. Dus het eindresultaat zal eruit zien als in de brochure en waarschijnlijk veel beter.

Wegen, parken, wandelroutes, beplanting, alles is nieuw waarbij de planten aan de Middellandse Zee heerlijk zijn om naar te kijken en te ruiken. Zodra u de sleutel krijgt bij uw nieuwe woning op de Cote d’Azur, voelt u zich direct thuis. Met lavendelbloesems rond uw natie of terras, weet u dat u in Zuid-Frankrijk bent.

Koop op tijd een nieuw appartement

Het kopen van een nieuw appartement in Zuid-Frankrijk is een kwestie van het vinden van een lokale makelaar of promoter (zoals wij) die u regelmatige mailingen stuurt over nieuwe projecten.

Als u dit wilt, meldt u zich dan hier aan voor onze Zuid Frankrijk nieuwsbrief. Sommige mensen hebben de neiging om te wachten tot ze met vakantie in de buurt zijn, maar wij moeten u waarschuwen; de kans op een teleurstelling is groot als u oog had voor een nieuwbouw appartement op de bovenste verdieping.

Appartementen op de bovenste verdieping zijn het meest gezocht en niet alleen omdat ze het beste uitzicht hebben. Top etages zijn zeldzaam en daarom waardevoller dan appartementen op de eerste, tweede of derde verdieping.

En als u een slimme investeerder bent, weet dan dat u een nieuw appartement kunt verkopen vanaf de dag dat u de sleutels in je hand heeft. Er zijn geen beperkingen in speculatieve investeringen; winsten van 30-50% worden gemakkelijk op deze manier gemaakt.

Als u de bovenste verdieping niet wilt missen, neem contact op met Wonen aan de Côte d’Azur en vraag ons om geschikte projecten voor u in de gaten te houden.

We kunnen voor u een onmiddellijke reservering maken voor drie dagen, genoeg tijd om een ​​ticket te boeken en een dagje over te komen. Als het u bevalt kunt u zelfs ter plaatse tekenen. Of later met een volmacht per e-mail en post.

Koopproces nieuwbouw villa of appartement in Frankrijk

Er is geen ander land in Europa waar een koper zo goed beschermd is als in Frankrijk. Vanaf het moment dat u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouw appartement, staat de Franse wet aan uw kant.

Wanneer u een specifiek appartement heeft gezien en een prijs afgesproken met parkeerplaats, garage of garagebox, staat deze prijs op een voorlopig koopcontract ook wel reserveringscontract beschreven. Dit reserveringscontract kan onder volmacht of in het kantoor van de ontwikkelaar worden getekend.

Onze klanten komen allemaal uit het buitenland, dus het is niet ongebruikelijk dat in het vliegtuig op weg naar huis de beslissing wordt genomen om te kopen. Uw eerste actie zal dan zijn om per e-mail te bevestigen dat u het nieuwbouw appartement of nieuwbouw villa wilt kopen.

Met deze e-mail moet uw paspoort en uw woonadres meesturen. Als u getrouwd bent, dan wil de notaris weten of u in gemeenschap van goederen of op huwelijkse voorwaarden bent getrouwd. U moet ook binnen een week een aanbetaling doen als een teken van goodwill.

Deze aanbetaling is in het algemeen 5% van de totale prijs. Wij sturen u het reserveringscontract toe per mail waarop de belangrijkste informatie staat zoals de namen van de koper(s), de omschrijving en de prijs van het onroerend goed en uw huwelijkse staat.

U dient dit in drievoud te printen en iedere pagina parafreren en ondertekenen. Wij nemen dit contract met u door de telefoon door.

Steeds meer notarissen en projectontwikkelaars maken gebruik van een digitaal reserveringssysteem. het type wisselt nogal, maar wij helpen u door de procedure.

Een PDF van het ingevulde reserveringscontract stuurt u ook per e-mail retour. Wanneer ondertussen uw 5% aanbetaling in Frankrijk is gearriveerd, weet de ontwikkelaar dat u serieus bent met de aankoop. Nu wordt het contract door de verantwoordelijken bij de project ontwikkelaar getekend. Binnen een week gaat bij u de deurbel: het is de koerier uit Frankrijk.

De DHL of UPS koerier levert het reserveringscontract dat ook door de ontwikkelaar is ondertekend. Vanaf de datum dat u voor ontvangst van de aangetekende stukken tekent, heeft u nog eens tien dagen om de verkoop te annuleren.

Wilt u de aankoop annuleren binnen tien dagen? Geen probleem, u stuurt een aangetekende brief en mail naar de project ontwikkelaar en het geld wordt binnen 2 weken retour gestort. Als de tien dagen voorbij gaan, heeft u nog een maand om een ​​hypotheek te vinden.

Als u geen hypotheek krijgt, kunt u het verkoopcontract annuleren. Hiertoe dient wel een bewijs van twee, soms drie banken naar de ontwikkelaar worden gestuurd. U ontvangt uw aanbetaling terug en hoeft geen kosten te betalen.

Garantiefonds

We kennen allemaal de verhalen uit het verleden waarbij de projectontwikkelaar lachend uw geld aannam en vervolgens met de Noorderzon vertrok. De tijden zijn gelukkig veranderd; de aanbetaling wordt gedaan op de bankrekening van de notaris die uiteindelijk ook het koopcontract opstelt.

Tijdens de voortang van de nieuwbouw, wordt iedere afgeronde bouwfase gecontroleerd door de architect. Deze geeft zijn/haar akkoord aan de notaris die vervolgens de koper informeert met het verzoek het volgende deel te betalen.

De deelbetalingen gaan niet naar de projectontwikkelaar maar naar een Nationaal Garantiefonds; zij storten uw deelbetaling weer door naar de projectonwikkelaar.

Mocht de projectontwikkelaar tijdens de bouw onverhoopt failliet gaan, dan is dat voor u geen probleem. Met het Nationaal Garantiefonds is de voortgang van de nieuwbouw gegarandeerd en krijgt u de sleutel op de afgesproken datum plus alle garanties die bij de reservering zijn afgesproken.

Naar de notaris in Frankrijk

Zodra u een hypotheek of het geld heeft, ontvangt u een uitnodiging voor ondertekening bij de notaris. Afhankelijk van de laatste leveringsdatum, kan dit moment tussen 1 en 6 maanden later plaatsvinden.

Bij de notaris is het definitieve contract eigenlijk hetzelfde als het voorlopige koopcontract. Maar nu is het echt; u krijgt het echte contract, een betaalschema en meestal een fles champagne om te vieren dat u nu deel uitmaakt van de groep levensgenieters op de mooiste plek van Europa: la Côte d’Azur!

Tijdens het bouwproces zullen wij uw ogen en oren op de grond zijn. Specifieke wensen en / of voortgang van het gebouw wordt zorgvuldig gecontroleerd.

Als de dag komt dat uw sleutels klaar zijn, zullen we er zijn om u te helpen met vragen over water, elektriciteit, internet en alarmsystemen. Ook voor uw tuin onderhoud en seizoensverhuur zullen wij beschikbaar zijn als uw partner en introduceren wij u graag bij ons netwerk van professionals. Neem contact op met Ab en Jo voor meer informatie op +337701816203 of stuur een email naar info@wonenaandecotedazur.nl

  • Loading

  Nieuwbouw Villeneuve Loubet Met Zwembad, Dichtbij Strand

  Villeneuve Loubet, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06270 Frankrijk

  €452.200

  In Villeneuve Loubet, tussen Nice en Antibes aan de Côte d’Azur, bieden wij u nieuwe appartementen aan, gelegen op een voorgebergte omringd door parasoldennen.…

  • Bed2
  • Bad1
  • 65
  • Price Per m²€6.956,92
  • Year Built2025
  • GemeenteVilleneuve Loubet
  • Type Nieuwbouw
  • Loading
  Nieuw appartement in het hart van Nice Riquier, op 5 minuten van de oude haven

  Nieuw Appartement Nice Riquier, Op 5 Minuten Van Haven

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06300 Frankrijk

  €435.000

  Dit is een echt stadsappartement in het hart van Nice Côte d’Azur. Verwacht geen zwembad op het dak en een vrij uitzicht op de…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 58
  • Price Per m²€7.500,00
  • Year Built2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon16 m2
  • GemeenteNice
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Prachtig Ontwerp Chateauneuf-grasse Voor Nieuwe Appartementen

  Chateauneuf de Grasse, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06740 Frankrijk

  €475.000

  Châteauneuf-Grasse staat vermeld in de inventaris van historische bezienswaardigheden van de Alpes-Maritimes. De stad domineert het omringende landschap en de baai van Cannes in…

  • Bed2
  • Bad1
  • 69
  • Price Per m²€6.884,06
  • Year BuiltQ1 2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon108 m2
  • GemeenteChateauneuf de Grasse
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nice Fabron, Nieuw Luxe Appartement In La Lanterne

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06206 Frankrijk

  €750.000

  De wijk Fabron ligt ten westen van Nice en is een groene en grote woonheuvel met uitzicht op de Baie des Anges. Deze rustige…

  • Bed3
  • Bad2
  • 84
  • Price Per m²€8.928,57
  • Year BuiltQ3 2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon31 m2
  • GemeenteNice
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwe Appartementen Nice Cimiez Dichtbij Place Massena

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk

  Avant Premiere

  Ideaal gelegen in de wijk Cimiez, met gemakkelijke toegang tot de ‘voie rapide’ en het levendige stadscentrum van Nice Cote d’Azur. Het adres vindt…

  • Parkereninclusief
  • Year BuiltQ4 2025
  • GemeenteNice
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Gerenoveerde Appartementen Belle Epoque In Centrum Van Nice

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06300 Frankrijk

  €313.046

  Met zijn grote panorama aan de kust krijgt Nice Côte d’Azur vorm tussen gouden stranden, geheime baaien en een zeebodem met duizend kleuren. Deze…

  • Bed1
  • Bad1
  • 30
  • Price Per m²€10.434,87
  • Year Builteind 2024
  • GemeenteNice
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Cogolin: Betaalbare Appartementen In Bastide Met Zwembad

  Cogolin, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83310 Frankrijk

  €378.000

  Bent u klaar voor een geweldige zomervakantie? Grimaud en Gassin, Ramatuelle, Saint-Tropez, Cogolin, de Golf van Saint-Tropez weerklinkt met mythische namen, die doen denken…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 65
  • Price Per m²€5.815,38
  • Year Built2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon11 m2
  • GemeenteCogolin
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwe Appartementen In Saint Raphael; Zes Minuten Van Strand

  Saint Raphaël, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83700 Frankrijk

  €469.000

  De charmante nieuwbouw is ideaal gelegen halverwege tussen het stadscentrum, de stranden en de essentiële winkels. Op de hoogten van de stad werd de…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 83
  • Price Per m²€5.650,60
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon174 m2
  • GemeenteSaint Raphaël
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Opvallende Eigentijdse Nieuwbouw In Eze Zuid Frankrijk

  Eze, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06360 Frankrijk

  €1.400.000

  Deze eigentijdse nieuwbouw in Eze is een adres dat zeldzaamheid uitstraalt. Deze architectuur zie je niet vaak aan de Cote d’Azur. Het is een…

  • Bed3
  • Bad2
  • Parkereninclusief
  • 107
  • Price Per m²€13.084,11
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon28 m2
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwe Appartementen Nice Eco Vallei Zuid Frankrijk

  Nice, Alpes Maritimes 06284 Frankrijk

  €336.000

  In Nice, in het hart van de wijk Saint Isidore, kunt u profiteren van een opkomend adres in de metropool om een geweldige investering…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkerenmeerprijs
  • 59
  • Price Per m²€5.694,92
  • Year Built2025
  • GemeenteNice
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuw Appartement Te Koop Saint Raphael, Var 83

  Saint Raphaël, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83700 Frankrijk

  €435.000

  Ideaal gelegen tussen Cannes en Saint-Tropez, profiteert Saint Raphael van een bevoorrechte locatie die het een uitzonderlijke leefomgeving geeft. Saint-Raphael, een natuurlijk paradijs voor…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 81
  • Price Per m²€5.370,37
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon24 m2
  • GemeenteSaint Raphaël
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Villeneuve Loubet Nieuw Appartement Met Zwembad Dichtbij Strand

  Villeneuve Loubet, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06270 Frankrijk

  €450.000

  De nieuwe appartementen van Villeneuve Loubet bevinden zich niet in een eenvoudige residentie, maar bieden een ware levenskunst. Hier wordt het leven in de…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 64
  • Price Per m²€7.031,25
  • Year Builtzomer 2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon16 m2
  • GemeenteVilleneuve Loubet
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Geschakelde Nieuwbouw Villa La Garde Freinet

  La Garde-Freinet, 83680 Frankrijk

  €439.000

  Ontdek deze 11 topklasse geschakelde villa’s, met 3 tot 5 kamers, met een binnenoppervlakte van 69m2 tot 106m2. De buitenkant, bestaande uit grote terrassen…

  • Bed3
  • Bad2
  • Parkeren Exterieur
  • 89
  • Price Per m²€4.932,58
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon103 m2
  • GemeenteLa Garde-Freinet
  • Type Nieuwbouw, Villa
  • Loading

  La Turbie Nieuw Appartement Met Zeezicht Dichtbij Monaco

  La Turbie, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06320 Frankrijk

  €635.000

  Het stadje La Turbie, dat uitkijkt over het Vorstendom Monaco, als een balkon dat boven de Middellandse Zee hangt, lijkt van verre te zweven…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 74
  • Price Per m²€8.581,08
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon21 m2
  • GemeenteLa Turbie
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwbouw Appartement In Het Centrum Van Saint Tropez

  Saint Tropez, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83990 Frankrijk

  €1.340.000

  Een modern en ruim appartement kopen in het centrum van Saint Tropez. Deze kans komt niet vaak voorbij. Met deze Avant-première reserveert u uw…

  • Bed2
  • Bad1
  • 65
  • Price Per m²€20.615,38
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon11 m2
  • GemeenteSaint Tropez
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Villeneuve Loubet Nieuw Appartement Met Zwembad Op Dak En Zeezicht

  Villeneuve Loubet, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06270 Frankrijk

  €1.060.000

  Villeneuve-Loubet is ideaal gelegen tussen Nice en Antibes en biedt alle charmes van Zuid-Frankrijk. Van het middeleeuwse dorp tot de nieuwe stad die zich…

  • Bed3
  • Bad2
  • Parkeren2 x garagebox plus cave
  • 92
  • Price Per m²€11.521,74
  • Year Built2025
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon80 + 27 m2
  • GemeenteVilleneuve Loubet
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Cap D’ail Nieuwe Moderne Appartementen Te Koop Vlakbij Monaco

  Cap d'Ail, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06320 Frankrijk

  €700.000

  Nieuwe appartementen zijn niet vaak te koop, zo dicht bij Monaco in Cap d’Ail. Aan het einde van een bochtige pas die uit de…

  • Bed2
  • Bad1
  • 69
  • Price Per m²€10.144,93
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon16 m2
  • GemeenteCap d'Ail
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Golf Van Saint Tropez Nieuwbouw Moderne Villa Te Koop In Grimaud

  Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83310 Frankrijk

  €3.785.000

  Koop een nieuwe moderne villa in Grimaud en u bent verzekerd van een adembenemend uitzicht over de zee. In dit kleine domein van drie…

  • Bed4
  • Bad4
  • 248
  • Price Per m²€15.262,10
  • Year Built2023-2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon2608 m2
  • GemeenteGrimaud
  • Type Nieuwbouw, Villa
  • Loading

  Nieuwe Appartementen Mandelieu La Napoule In Groene Omgeving

  Mandelieu, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06210 Frankrijk

  €368.145

  Mandelieu la Napoule ligt op minder dan zeven minuten rijden van Cannes. Een familiedorp waar de lokale bevolking en toeristen elke dag genieten van…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkerenprijs 12.000
  • 64
  • Price Per m²€5.752,27
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon93 m2
  • GemeenteMandelieu
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwe Moderne Villa Te Koop In Aix En Provence

  Aix en Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur 13626 Frankrijk

  €2.400.000

  Koop een nieuwe villa met 10 jaar garantie in Aix-En-Provence, in de populaire wijk Cézanne. Cours Mirabeau 10 minuten fietsen, 2,5 kilometer. De villa’s…

  • Bed5
  • Bad3
  • Parkerengarage en extern
  • 250
  • Price Per m²€9.600,00
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon1110 m2
  • Type Nieuwbouw, Villa
  • Loading

  Eze Nieuw Appartement Uitzicht Op Zee En Oude Stad

  Eze, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06360 Frankrijk

  €470.000

  Kleine residentie met panoramisch uitzicht op zee en dorp. Groene en rustige buurt. Zonnige appartementen in Eze en grote terrassen. Infinity pool voor de…

  • Bed2
  • Bad1
  • 56
  • Price Per m²€8.392,86
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon20 m2
  • GemeenteEze
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwe Appartementen Te Koop In Menton, Dicht Bij De Italiaanse Grens

  Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06500 Frankrijk

  €403.000

  Nieuwe appartementen te koop in de heuvels van Menton. Een geweldige plek met behoud van privacy en toch dicht bij de snelweg A8. Door…

  • Bed2
  • Bad1
  • 73
  • Price Per m²€5.520,55
  • Year Built2024
  • GemeenteMenton
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuw Appartement Met Zwembad In Het Mooie Grimaud

  Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur 83310 Frankrijk

  €497.000

  Een juweel van architectuur in het hart van een van de meest populaire dorpen in de Golf van Saint-Tropez. Deze nieuwe residentie sublimeert de…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkerenincl parking
  • 61
  • Price Per m²€8.147,54
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon9,3 m2
  • GemeenteGrimaud
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nice Cimiez Modern Nieuw Appartement In Gezellige Buurt

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06200 Frankrijk

  €398.000

  De eigentijdse uitstraling van de residentie Cimiez past perfect in de stijlvolle omgeving van deze omgeving. Gelegen aan de voet van de heuvels van…

  • Bed2
  • Bad1
  • Parkereninclusief
  • 70
  • Price Per m²€5.685,71
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon7 m2
  • GemeenteNice nieuw
  • Type Nieuwbouw
  • Loading

  Nieuwbouw Appartement In Nice Côte D’azur, Vlakbij De Haven

  Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur 06300 Frankrijk

  €509.000

  Geen zwembad of mega dakterras, maar wel een mooi vormgegeven nieuwbouw appartement in hartje Nice. Een écht stadsappartement, gebouwd volgend de laatste energiezuinige normen…

  • Bed2
  • Bad1
  • 75
  • Price Per m²€6.786,67
  • Year Built2024
  • Oppervlakte terras/tuin/balkon10,7 m2
  • GemeenteNice nieuw
  • Type Nieuwbouw