Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwbouw Nartelle Plage Sainte Maxime

Door in Blog met 0 Comments

Unieke nieuwbouw in Sainte Maxime, op slechts 200 meter van het strand. Deze nieuwe residentie is genesteld aan de Golf van Saint-Tropez en zeer goed gelegen in het hart van de wijk La Nartelle.

Op een steenworp afstand van een van de mooiste stranden van de Middellandse Zee, biedt de residentie slechts 8 villa’s in het hart van een prachtig dennenbos. Geïnspireerd door de Provençaalse stijl, past de traditionele architectuur van deze nieuwbouw in Sainte Maxime perfect in dit bosrijke park.

Dichtbij de heerlijke zandstranden van La Nartelle begint men met de bouw van 8 geschakelde villa’s. De hand van Saint Tropez architect François Viellecroze is duidelijk te zien; modern en toch de Provençaalse sfeer. Binnen het domein  onder de dennenbomen heeft u de beschikking over een gemeenschappelijk zwembad. Wie liever de zee induikt, bereikt het strand in twee minuten.

Wij hebben nog zes villa’s te koop. prijs tussen 870,000 euro en 900,000. Informeert u snel naar de brochure, de plattegronden en de virtuele rondleiding die wij u graag toesturen. Mail ons op nieuwbouw-saintemaxime@wonenaandecotedazur.nl

Dit is een unieke kans om kwaliteitsnieuwbouw te kopen, dichtbij het strand in Sainte Maxime!

SAINTE MAXIME
Nieuw villa met drie slaapkamers
Klein domain met zwembad, op 2 minuten van het strand.
PERFECT VOOR ZOMERVERHUUR

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.