Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwe luxe villa Thessaloniki te koop by Deda architects

Door in Blog met 0 Comments

Voor Thessaloniki in Griekenland is dit een bijzonder luxe uitgevoerde familie villa, ontworpen door de befaamde Deda architects. De nieuwe villa in Thessaloniki staat in het Panorama district en is in 2021 opgeleverd. De nieuwbouw villa in Thessaloniki heeft twee etages; de begane grond en de eerste verdieping. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, drie badkamers en twee toiletten. Er is een ondergrondse parkeerplek in de garage en 20m2 opslagruimte bij de woning aanwezig.

Nieuwe zeer luxe Deda architects villa Thessaloniki

Complete luxe waarbij kosten noch moeite zijn gespaard zoals een domotica systeem van ABB Baas, plus een uitgekiende verlichting zowel binnen als buiten van Artemide. Iedere kamer heeft een eigen regelbare airconditioning. Systeem is van Daikin met hybride warmte pomp. De villa in Thessaloniki beschikt over vloerverwarming van REHAU en Italiaans marmer op de vloer. het marmer is ook gebruikt voor het keuken eiland en de badkamers. Delen van de vloer zijn uitgevoerd in walnoothout. De keuken en de kasten zijn van Tripani en de open haard is van Planika.

Zeer luxe Deda architects nieuwbouw villa Thessaloniki

Ook op het gebied van techniek is gekozen voor de beste kwaliteit met een Home Cinema Smart Sound system van Sonance. Speakers onzichtbaar in plafonds. Ook buiten is de muziek te horen via tuin speakers. De keuken is compleet voorzien van Franke inductie, oven en vaatwasser, een Liebherr koelvrieskast en wijnkoelkast. De villa is verder voorzien van drielaags Security glas en een alarmsysteem met 24/7 monitoring systeem via camera’s zowel binnen als buiten. De tuin heeft een houten dek en een zomerkeuken. Alles is onder architectuur ontworpen en gerealiseerd door Chief Designer en Architect Mrs. Maria Deda  (https://deda-architects.com/)

Nieuwbouw villa Thessaloniki

Thessaloniki, ook wel bekend als Saloniki is de op een na grootste stad van Griekenland. Hier wonen meer dan 1 miljoen inwoners uitgestrekt langs de kustlijn van de Thermaïsche Golf. Historie en gastronomie gaan hand in hand in Thessaloniki. De stad staat vol met unieke bezienswaardigheden zoals UNESCO-sites met de Romeinse Agora, de boog van Galerius, de Rotonda, de Byzantijnse baden en de crypte van Agios Demetrios.

Om meer te weten te komen over de geschiedenis van het gebied, zijn er een aantal musea, zoals het Museum van Byzantijnse Cultuur, het Archeologisch Museum en het Bioscoopmuseum van Thessaloniki – gebouwd om de status van de stad als Culturele Hoofdstad van Europa in 1997 te verhogen.

De keuken van Thessaloniki staat in het hele land bekend om zijn kwaliteit en variëteit. Vanwege het verleden biedt de gastronomie van de stad smaken uit Pontus, Klein-Azië en Constantinopel, evenals Arabische en Armeense invloeden die traditionele gerechten met exotische nuances doordrenken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding ter plaatse. Hier vindt u meer foto’s van de nieuwe villa te koop in Thessaloniki.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.