Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwsbrief Augustus voor levensgenieters

Door in Blog met 0 Comments

 

 

Mediterranee zo blauw, zo blauw…

View this email in your browserDe Côte d’Azur voor de ware levensgenieter.

Een tweede of eerste huis aan de Côte d’Azur is niet voor iedereen weggelegd.  Het ritme van de Middellandse zee past het best bij de ware levensgenieter, die de lokale cultuur én de bewoners respecteert.

Wie anders doet, stuit op weerstand. Dat ondervond zelfs een Arabische Koning die tijdelijk een stukje openbaar strand wilde inpikken. Na veel publieke minachting en 160.000 getekende petities, verliet hij de Franse Riviera. Had hij onze site maar bekeken; dan was de aankoop van de villa in Saint Maxime mét strand veel simpeler geweest.

Er is, naast deze villa veel interessants op onze site te koop. Maar wat u ook hoort; er wordt met nieuwbouw niet gestunt. In sommige gevallen stijgt de prijs voor appartementen zelfs omdat de vraag het aanbod overtreft. Gelukkig informeren wij u bijtijds over opvallende nieuwe projecten zoals in Theoule sur Mer. Of in Beausoleil. Of in Cannes. Met negen jaar ervaring aan de Cote d’Azur zijn wij u graag van dienst!

Ab en Jo

ervaren levensgenieters

PS Bezoek vooral onze site met inmiddels meer dan 150 woningen en projecten.

www.wonenaandecotedazur.nlSuper luxe appartementen in hartje CannesIn een park van 2,5 hectare met infinity pool komen slechts twee gebouwen met elk een penthouse. De 15 appartementen hebben oppervlaktes van 158 tot 250 vierkante meter, ruim terras en zeezicht.

Levering in 2018

Nieuwbouw appartement in Theoule sur MerNormaal gebeurt er niet zo veel in Theoule, maar nu staan de auto’s daar (tijdelijk) in de file. Ja, precies in de bocht naar Miramar verschijnt uw nieuwe appartement. Op slechts 300 meter van de stranden.

U bent er op tijd bij

Nieuwbouw villa’s in BiotOp de weg van Biot naar Valbonne ligt een prachtige groene vallei. In een schitterend domein bieden we de laatste 4 slaapkamer villa’s aan. Met zwembad en garage! Centraal gelegen voor golf, cultuur, strand en gastronomie.

Op naar Biot

Wonen in hartje NiceDit complex ligt in de geliefde wijk Dubouchage. Brede straten, oude bomen, art deco gebouwen en uw moderne nieuwbouw appartement. Een prachtige plek om de hoofdstad van de Côte d’Azur te verkennen.

Kijk eens in Nice centrum

Nieuwbouw villa’s in Saint Jeannet Saint Jeannet ligt dichtbij Nice en Vence, veilig genesteld tegen de Baou berg. We hebben diverse moderne Provençaalse nieuwe villa’s voorzien van alle ruimte en gemak. Oplevering 2017.

Naar de berg Baou

Dorpsplein Cagnes sur Mer De snelstgroeiende stad aan de kust. Na de nieuwe boulevard komt hier nu ook Europa’s grootste winkelcentrum. Aan het dorpspleintje met het kasteel uit 1600 op de achtergrond lijkt de tijd echter stil te staan.

Daar wil ik dus wonen

Luxe villa aan zee Saint Maxime, met strandOok in het onroerend goed geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en daarom staat deze villa op de beste denkbare plek aan zee.Vier slaapkamers, 4 badkamers, direct toegang tot uw strand en complete privacy.

Leven als een Koning

In de heuvels van Mandelieu    Drie slaapkamers, een zwembad en ruime parkeergelegenheid; eigenlijk heeft deze villa alles voor een perfect verblijf aan de Côte d’Azur. Dichtbij de golf, de stranden en de winkels. De moeite waard om te bekijken.

Nou inderdaad, prachtig!

Luxe moderne villa met zwembadDeze luxe moderne villa in Biot met zwembad is gelegen in een beschermd domein, dichtbij het centrum. U heeft daardoor uitzicht op het oude Biot, een uitzicht dat nooit gaat vervelen. Drie slaapkamers en drie badkamers.

Klik en kijk maar!

Villa in Mandelieu met zeezicht Alles klopt in deze prachtige villa in Mandelieu, aan de rand van Cannes. Ruim, luxe, 4 slaapkamers en vanaf ieder terras geniet u van de zee. Veilig gelegen binnen een domein, met ruime parkeergelegenheid. Kijkt u vooral eens binnen.

Niemand die het ziet

De perfecte villa onder een half miljoenDeze Provençaalse villa in Roquebrune sur Argens in de Var is de meest complete 4 slaapkamer villa met zwembad onder een half miljoen. Van Duitse eigenaar, dus alles is zeer pünktlich onderhouden!

Jawohl!

Een heerlijk appartement in la Desirade Golfe JuanZoekt u dicht bij het strand een smaakvol twee slaapkamer appartement in Golfe Juan? La Desirade heeft een lift, een groot zwembad en afgesloten garageboxen.

Golfe Juan op z’n best

Op onze site vindt u wekelijks nieuwe woningen. Zoek online op plaatsnaam of mail ons wat u zoekt via info@wonenaandecotedazur.nl

Share

Tweet

Forward

+1

Read Later

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

Email
Email

YouTube
YouTube

Copyright © 2015 The Creative Tribe BV, All rights reserved.unsubscribe from this list
update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp

 

Share This