Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Wonen Aan de Cote d’Azur is simpel en snel. Vul uw gegevens in en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Vanaf dat moment ontvangt u maandelijks de nieuwsbrief ‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’. Hierin sturen wij u een actueel overzicht van bestaande en nieuwbouw huizen en appartementen. Soms verrassen wij u met een speciale aanbieding, op verzoek van de verkoper. U kunt zich natuurlijk altijd eenvoudig uitschrijven met de link onderaan de mail.

Schrijf u in, zo blijft u vanzelf op de hoogte van interessante nieuwe objecten aan de Franse Riviera. Van Saint Raphael tot Menton, en alles daartussen in. Op onze site hebben we bewust geen totaal aanbod, maar een ‘hand picked’ selectie van huizen die écht de moeite waard zijn. Gebruik onze gratis zoekservice; een uitkomst als u weet wat u zoekt en wilt uitgeven want soms hebben we objecten die niet op Internet mogen staan. Met een zoekopdracht krijgt u zonder verplichting een aanbieding van geschikte objecten in de regio op maat.

Wees tijdig geinformeerd

Vaak zien mensen een nieuwbouw project als de helft al verkocht is. Of wanneer het pand mooi staat te zijn in uw favoriete badplaats. Wie zich inschrijft op onze nieuwsbrief, hoort als eerste de leukste projecten, de laatste kansen op een bijzonder appartement en natuurlijk de beste luxe villa’s en penthouses.

Hier schrijft u zich in voor de nieuwsbrief of een blog-update

Direct na aanmelding ontvangt u een e-mail met de bevestigingslink. Klikt u hierop, dan bent u officieel toegelaten tot de Club van Zuid Franse Levensgenieters. U kunt zich natuurlijk altijd weer afmelden.