Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nu of nooit; een stijlvol nieuwbouw appartement in Roquebrune Cap Martin

Door in Blog met 0 Comments

nieuwbouw appartementen in Roquebrune Cap Martin, Blue Horizon residentie, zwembad, luxe, confort, zeezicht, makelaar, aanbod, nieuw, cote dazur, zuid frankrijkHet blijft een van de meest geliefde plekjes aan de Côte d’Azur; Roquebrune Cap Martin. Natuurlijk door zijn bijzondere ligging, maar ook door de adellijke historie en de bewoners die ook iets adelijks hebben. Nu hoeft u geen freule of jonkheer te zijn om hier te wonen, maar enige klasse wordt wel gewaardeerd. Voor de happy few hebben we goed nieuws; tussen Menton en Monaco, verrijst straks een nieuwe “Blue Horizon” met nieuwbouw appartementen in Roquebrune Cap Martin, een stijlvolle residentie voor hen die willen wonen op de hoogst denkbare stand van luxe, comfort met natuurlijk een majestueus uitzicht over de baai en de Cap Martin. De toekomstige bewoners van Blue Horizon genieten dagelijks van een panoramisch uitzicht over Italië en Monte Carlo, wie wil dat niet?

De Blue Horizon residentie biedt slechts 9 appartementen te koop, genesteld in een oase van groen. Alle nieuwbouw appartementen in Roquebrune Cap Martin blinken uit in moderne architectuur en zeer grote terrassen, in grootte van 2 tot 4 kamers tot een prachtig penthouse. Sommige appartementen hebben een balkon en sommigen een tuintje. De ingang, delobby en de gemeenschappelijke ruimtes zijn met de grootst mogelijke zorg en smaak ontworpen.

Verschillende services ‘in huis’ zorgen voor een zorgeloos verblijf zoals een zwembad met zeezicht en een onder architectuur aangelegd parkje met veel mediterrane planten en bloemen. Deze stijlvolle nieuwbouw appartementen in Roquebrune Cap Martin worden in 2016 opgeleverd. Wilt u dit jaar nog zeker zijn van een appartement, mail dan voor de complete prijslijst en plattegronden met ab@wonenaandecotedazur.nl Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle interessante nieuwbouw aan de Côte d’Azur, dus niet van een flatje ergens in de binnenlanden met uitzicht op het droogrekje van de buurvrouw, maar stijlvol ontworpen met zeezicht en alle voorzieningen binnen handbereik? meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief of download de French Riviera Network App; onze iPhone App met dagelijks nieuws, muziek, foto’s, video’s en actuele ontwikkelingen op het gebied van onroerend goed in Zuid Frankrijk. De links vindt u bovenaan in het menu op deze pagina.

Share This