Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nu of nooit: vakantie appartement juan les pins, vlakbij strand

Door in Blog met 0 Comments

Nu of nooit: vakantie appartement juan les pins, vlakbij strand

Dit vakantie appartement Juan les Pins van 57 m2 is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de zee en de winkels. U hoort de zee hier ruizen als u in bed ligt of in de avond op uw balkon zit. Dat is toch het ware vakantiegevoel. Deze toplocatie geeft het voordeel dat u kunt wandelen naar de winkels, de restaurants en natuurlijk stranden.

Het vakantie appartement in Juan les Pins is in originele staat en een ideale vakantie woning en zeer geschikt voor seizoensverhuur. Het vakantie appartement in Juan les Pins ligt op de 3verdieping en bestaat uit: woonkamer van 23 m² met overdekt terras van 10 m² met zijwaarts uitzicht op de zee, keuken met toegang tot het balkon, en een grote slaapkamer met balkon en een badkamer.

vakantie appartement juan les pins

Het appartement in Juan les Pins is wel toe aan een schilderbeurt en wat kleine renovaties, maar niets urgent. Het is natuurlijk superieur om naar de lokale Bricorama of Castorama te gaan, een pot latex te halen en het geheel even op te frissen. Voor wie op zoek is naar een mooie aanbieding, is dit vakantie appartement juan les pins een superkans om dichtbij de stranden van Zuid Frankrijk te wonen. Uw vakantie appartement Juan les Pins is gelegen in een keurig gebouw van 5 etages met conciërge, lift, parkeergarage en kelder.

Vaste kosten: Taxe foncière 930€, taxe habitation 1.080€, maandlasten 235€/maand incl. verwarming, water, vraagprijs € 289.000. Interesse? mail met ab@wonenaandecotedazur.nl

Kijk hier voor meer foto’s van vakantie appartement juan les pins te koop

Share This