Nu reserveren voor 2022: serene nieuwbouw Mandelieu-la-Napoule
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nu reserveren voor 2022: serene nieuwbouw Mandelieu-la-Napoule

Door in Blog met 0 Comments

Dichtbij natuur en stad: deze nieuwbouw voor 2022 in Mandelieu ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum van Mandelieu-la-Napoule maar ook middenin de natuur. Het bruisende Cannes bevindt zich op slechts 9 km. Dit project vormt de perfecte verbinding voor kopers die dichtbij de natuur willen wonen en tevens dichtbij de stad. Maak uw keuze uit 24 nieuwe appartementen; in grootte variërend van 2 tot 4 kamers. Aan de achterzijde van de gebouwen lijkt de residentie één te zijn met de natuur eromheen.

De residentie wordt aan het zicht onttrokken door een elegante landschapsarchitectuur. Wie verder kijkt, voorbij de seringen van India, de sinaasappelbomen en andere vegetatie ontdekt twee kleine gebouwen met afwisselende lijnen. De verbuiging van de gevel, de grote terrassen, de afwisseling van kleuren en het dubbelzijdige dak: het is een samenspel tussen de natuur en architectuur. Omringd door de met bomen omzoomde hoogten van Mandelieu en de privétuinen, geniet u hier in een groene omgeving. Voor de bewoners is er een overdekte parkeergelegenheid en een grote fietsenstalling want de natuur roept! U kunt heerlijk fietsen in de omgeving van Mandelieu en het glooiende achterland. De residentie ligt bij het oranje driehoekje rechtsboven in deze foto.

Mandelieu La Napoule nieuwbouw

Dichtbij natuur en stad: serene nieuwbouw Mandelieu

De appartementen zijn ruim van opzet en hebben grote buitenruimtes als balkons, terrassen en tuinen. De gunstige ligging zorgt voor een weldadig zonlicht dat u in ZuidFranse sferen brengt. Ook al woont u straks middenin het groen, u bent toch dichtbij alle voorzieningen. Het stadscentrum van Mandelieu-la-Napoule ligt op slechts 1,5 km afstand, dat is nog geen 5 minuten fietsen. Dankzij de snelle toegang tot de snelweg A8 bereikt u Nice en Fréjus in 30 minuten. Dit project is een ideale plek voor wie geen keuze kan maken tussen een stadsappartement of een leventje als in de Provence.

De nieuwbouwappartementen in Mandelieu hebben een 5 sterren afwerking en zijn voorzien van tien jaar garantie.

– Tegels naar keuze formaat 60x60cm
– Ingebouwde kasten in alle kamers
– Aardewerk op de vloer in de badkamers
– Elektrische rolluiken in woonkamer
– Warm/koud mono-split airconditioning in de woonkamer
– Inbouwkasten in de slaapkamers
– VIGIK-poort

Meer foto’s en prijzen over nieuwbouw in Mandelieu vindt u hier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.