Nu te koop: de mooiste villa in Domaine de Pimeau Juan les Pins
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nu te koop: de mooiste villa in Domaine de Pimeau Juan les Pins

Door in Blog met 0 Comments

Deze ruime Provençaalse villa stond nooit eerder te koop en men zegt dat het de grootste en mooiste villa in het domein de Pimeau is. U kunt dit zelf komen controleren maar de luxe en sfeervolle Provençaalse villa staat inderdaad op de beste plek in dit prestigieus afgesloten Domaine de Pimeau. Hier staat rust en perfectie en mensen die op de meest luxueuze manier van Zuid Frankrijk willen genieten. Alleen het gekwetter van wat vogeltjes met de Middellandse zee als onderdeel van uw uitzicht; de ideale omlijsting voor een glaasje koude rosé op uw terras in Domaine de Pimeau.

Schitterende Provençaalse villa in domein op toplocatie Juan les Pins

Wie een ideale familie vakantievilla in Juan les Pins wil kopen met 367 m2 woonoppervlakte verdeeld over 5 slaapkamers, een ruime living en een compleet ingerichte keuken, die vindt hier een klein paradijs. De Provençaalsevilla verkeert in nieuwstaat en is tot in de puntjes onderhouden met gras dat de buren jaloers maakt en een smaakvol aangelegde tuin van 2000 m2. De cabrio, de boodschappenauto en de fietsen stalt u in de dubbele garage waarna u buiten nog voldoende parkeerruimte voor vrienden en familie overhoudt.

Pimeau

Schitterende villa Domaine de Pimeau Juan les Pins

Een tweede huis in Juan les Pins bevindt zich centraal tussen Nice en Cannes en is een ideale uitvalsplek voor andere steden en activiteiten in de regio. Denkt u aan de havens in Antibes en Juan les Pins om een bootje te huren, een golfbal te slaan op een van de vele golf resort om u heen of om verse groenten, vlees en vis te halen op de overdekte markt in Antibes.

Juan les Pins blijft zich vernieuwen en wordt steeds aantrekkelijker door de recente renovatie van de boulevard. Ook het aanbod winkels en restaurants groeit waardoor het steeds gezelliger wordt. Maak een afspraak voor deze Provençaalse villa in Domaine de Pimeau in Juan les Pins en neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via  info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam.

Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.