Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Off-market : klein restaurant te koop centrum Cannes

Door in Blog met 0 Comments

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en wilt u graag een eigen bedrijf starten in Zuid Frankrijk ? In het centrum van Cannes, om de hoek van de drukke Rue d’Antibes en op 150 meter van het Palais de Festival bieden wij dit restaurant te koop aan voor slechts 160,000 euro. Intieme sfeer met binnen een sfeervolle ruimte voor 22 couverts binnen. Buiten een terras met luifel en verwarming voor 20 couverts. Optioneel kunt u in 2022 een extra terras aanvragen voor nog eens 12 couverts.

Off-market : klein restaurant te koop centrum Cannes

Complete keuken met oven, frituur, plancha, koeling, vriezer en spoelgedeelte met snelle vaatwasser. Open bar met tap, vaatwasser en koeling. Huurovereenkomst tot 2026. Huur slechts 2500 ex BTW. De straat wordt binnen twee jaar afgesloten voor auto’s waardoor dit een tweede Rue Hoche gaat worden; de meest drukke horecastraat van Cannes. U kunt het huidige concept voortzetten inclusief website, reserveringssysteem en tientallen 5 sterren recensies op TripAdvisor. Gaat u in de toekomst investeren ? Neem snel contact met ons op.

Enkele reacties van gasten

Goede ambiance

“Dit is een aanwinst voor Cannes! Wat een geweldig restaurantje, goede ambiance, eigentijdse inrichting, en bediening die je omringt met persoonlijke touch! Maar vooral; héérlijke gerechten die er ook nog prachtig uitzien. Echt een ontdekking waar je zeker naar toe moet!”

Locatie perfect

“Dit restaurant bezocht ik vorige week net na het winkelen. Locatie is perfect, vlakbij de rue d’antibes! En het eten en drinken waren zeer voor een redelijke prijs. Super vriendelijk personeel en sfeer! We zullen dit zeker onze frequente stop in Cannes maken!”

Bijzonder

“Het is niet erg groot maar dat maakt de plek zo bijzonder (best om een reservering te maken). Eten is heerlijk en de service is geweldig. Het is in het centrum van Cannes. Ik vond het geweldig en zou zeker weer terug komen!”

Mooi interieur

“Dit is een geweldig restaurant. De plaats is al erg aangenaam en het interieur is erg mooi. De ober is geweldig: snel, efficiënt en erg lekker; we werden niet teleurgesteld. Het eten is uitstekend en de gerechten zijn niet te groot. Dit zijn kleine bordjes om te delen die niet te groot en niet te klein zijn. Ik heb nog nooit eerder deze sfeer in Cannes gezien en ben aangenaam verrast. Een heel goed restaurant dat ik absoluut aanraad.”

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.