Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Het onzichtbare luxe onroerend goed aan de Côte d’Azur

Wie wil investeren in onroerend goed kiest uiteraard voor de beste locatie aan de Côte d’Azur!  Het hele jaar door geniet u in Zuid Frankrijk van uitzonderlijk goed weer, van landschappen als een ansichtkaart, heerlijke stranden en azuurblauw zeewater. U kunt langs de Côte d’Azur in alle vrijheid paardrijden, golfen, bergwandelingen maken en ook skieën. De huizenmarkt in Zuid Frankrijk heeft nooit last van de crisis omdat dit nu eenmaal de mooiste plek op aarde is.

Het onzichtbare luxe onroerend goed aan de Côte d’Azur

Wilt u een luxe appartement bij Monte Carlo, in de heuvels van Nice, aan de Croisette of een schitterende villa aan het water kopen? Living on the Côte d’Azur werkt samen met de grootste en beste makelaars langs de kust, van Menton tot aan Saint Tropez. Ons team levert maatwerk en een service van hoog niveau.

Het onzichtbare luxe onroerend goed aan de Côte d’AzurNetwerk van makelaars

Veel onroerend goed staat te koop bij meerdere makelaars en u weet daardoor nooit waar het totale aanbod is te vinden. Of welke makelaar professioneel is en gewend met buitenlandse kopers te werken. Wij hebben die selectie al voor u gemaakt. Door onze samenwerkingen kunnen we snel een overzicht voor u samenstellen met de beste villa’s en appartementen in Zuid Frankrijk. Maar er is meer.

Onzichtbaar voor Internet

Qua exclusief Zuid Frans onroerend goed, zijn er ook huizen die u nergens kunt vinden op het Internet. Dit zijn de z.g. ‘off-market’ properties oftewel het onzichtbare aanbod onroerend goed. Dit zijn veelal oude familiehuizen aan het water, zeldzame villa’s op zeer geliefde locaties; de bijzondere off-market projecten die u nergens anders kunt vinden dan bij ons netwerk.

Het team van Living on the Côte d’Azur bestaat uit meerdere adviseurs die u graag van dienst zijn om uw luxe vastgoedproject aan de Côte d’Azur te realiseren. Dat doen we in alle vertrouwen en discretie. Wij stellen een selectie samen en bezoeken met u verschillende top-locaties. Een one-stop- real estate service die door onze klanten wordt gewaardeerd.

Wij investeren sinds 2006 in ons netwerk van real estate professionals. Onze ervaring en de samenwerkingsverbanden stellen u in staat om uw droomhuis te vinden. Van een appartement in de haven van Nice, een luxe villa met zwembad en zeezicht  in Cap d’Ail, een penthouse in Cannes met alle denkbare services of een villa direct aan het water met boot steiger aan de baai van Saint Tropez.

Gaat u dit jaar uw droom realiseren? Neem contact met ons op voor een inventarisatie van uw wensen.