Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Pak eens de watertaxi in Zuid Frankrijk

Door in Blog met 0 Comments

Wie op vakantie naar Zuid Frankrijk gaat, komt vaak tijd tekort. Er moet worden geluierd, gekuierd, uitgeslapen, gegeten, gewandeld, gewinkeld, gezond en ga zo maar door. En ondertussen is die blauwe Middellandse zee een blikvanger aan de horizon met heel veel zeilschepen en motorboten. Vanaf het water heeft u namelijk het beste zicht op waar de drukke en rustige strandjes zijn. Die romantische kleine zandstrandjes tussen de rotsen met azuurblauw water, écht, ze bestaan aan de Côte d’Azur. U kunt deze Blue Lagoon achtige locaties alleen bereiken via de zee. Om een eigen bootje te huren is voor veel mensen net een stapje te ver; voor u het weet raakt u een rots onder water of de motorschroef raakt verstrikt in een partijtje algen. Toch is de Zuid Franse kust het mooist te bewonderen vanaf het water; dan pas ziet u adembenemende villa’s er aan het water staan op plaatsen waar wandelaars en auto’s niet mogen komen. Voor wie geen watervrees heeft; hier een aantal tips voor een watertaxi of een huurbootje.

Watertaxi

Een leuke vakantietip is dan ook om een keer een watertaxi te nemen als onderdeel van een dagje uit. U kunt bijvoorbeeld een ochtendtrip nemen vanuit VilleFranche sur Mer en vaart dan langs Saint Jean Cap Ferrat, Beaulieu sur Mer, Eze, Cap d’Ail, Monaco en Menton tot aan de Italiaanse grens. Een prachtige vaartocht voor 70 euro per persoon. U kunt ook de andere kant opvaren naar de beroemde Iles de Lérins voor de kust van Cannes. Ook hier stapt u op in VilleFranche sur Mer en vaart u langs Nice, Cagnes sur Mer, Antibes Baie des Anges, Cannes tussen de eilanden door. Richting het vasteland heeft u uitzicht op het rode Esterel gebergte, een soort Franse versie van de Australische Ayers Rock.
http://www.watertaxi.fr/

Taxi Speedboat

Bent u deze zomer op vakantie in St. Tropez, Ste. Maxime of Les Issambres, dan kunt u gebruik maken van de Taxi Speed Boat service van Julien Rimbaud. Hij kan tot 12 personen kwijt op zijn 8 meter lange Sea Hawk en vaart op verzoek tussen Les Issambres, St. Tropez, Cannes, Saint Raphael tot aan de luchthaven of haven van Nice. Wilt u iets meer betalen, dan regelen zij een smakelijke lunch op een verlaten strandje; deze bijzondere ervaring moet uiteraard wel van te voren worden gereserveerd via +33(0)6 8600 7900. Of mail rimbaud.julien@orange.fr

www.taxispeedboat.com

In de zomer is het belangrijk om vooraf te reserveren; Taxi Boat St. Tropez is nog zo’n handig adres; vierentwintig uur per dag inzetbaar tot maximaal 9 personen per boot. Reserveringen maakt u via +33(0)6 12 40 28 05

www.taxi-boat-saint-tropez.com

http://www.taxiboat.fr

Riva Cannes

Voor wie in Cannes verblijft, maakt het beste gebruik van Riva Cannes. Voor de beste combinatie als u vindt dat de reis belangrijker is dan de bestemming. Opstappen in Port La Galere, reserveringen maakt u via +33 (0) 7 61 44 83 32. Stijlvol passeert u ‘het volk op den overvolle stranden’ in uw hagelwitte Riva jacht. Plop, daar gaat weer een flesje. Ach ja, u leeft maar één keer.

http://rivacannes.com

info@rivacannes.com

Share This