Penthouse Cannes Midi Plage, direct aan zee - Wonen aan de Côte Azur
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Penthouse Cannes Midi Plage, direct aan zee

Door in Penthouse Cannes met 0 Comments

Dit zonnige appartement in Cannes Midi Plage is 150 vierkante meter groot, met een ruime living en een aparte geheel ingerichte keuken. Er zijn drie suites die fungeren als slaapkamer met eigen badkamer. Het terras is maar liefst 80 vierkante meter; voldoende plaats om met uw geliefden te genieten van het uitzicht over de boulevard en de Middellandse zee.

Cannes Midi plage penthouse direct aan zee met riant dakterras

Cannes Midi plage penthouse direct aan zee met riant dakterras

Exclusief wonen in Cannes Midi Plage op de bovenste verdieping van een luxe residentie met eigen concierge. Geniet vanaf het dakterras van een fabuleus uitzicht over de Lerins eilanden en het donkerrode Esterel gebergte; goed voor sensationele zonsondergangen.
In dit Cannes penthouse op hoog niveau beschikt u over een grote parkeergarage en een gepantserde kelder voor uw kostbaarheden. Vanaf de residentie heeft u direct toegang tot de stranden en alle restaurants die Cannes Midi Plage zo heerlijk maken. Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nlof telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen, gazon aanleg en onderhoud, zwembaden tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod in bijvoorbeeld Cannes Midi Plage? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Cannes

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.