Penthouse kopen met een dakterras van 800 m²? Ja, het Cannes.

Penthouse kopen met een dakterras van 800 m²? Ja, het Cannes.

Door in Blog met 0 Comments

De zon schijnt heerlijk op de Côte dAzur en iedereen voelt dat de zomer is begonnen. We wandelen in deze periode door de bergen om naar de prachtige Mimosa te kijken, of we bezoeken Nice om de parade van het Carnaval te bekijken. Er zijn veel leuke dingen te doen in februari 😉 Voor degenen die nog geen tweede huis in het zuiden van Frankrijk hebben; u kunt binnen 12 weken de sleutels van een zonnig huis dichtbij zee krijgen. Wat dacht u van een nieuw appartement in Le Cannet met directe oplevering of een kleinschalig nieuwbouwproject met vrijstaande villa’s in Sainte Maxime? Of kiest u voor de moderne villa in Cannes onder een miljoen? U kunt ook een zeldzaam penthouse bezoeken met een dakterras van 800 m2. Ongelofelijk, maar waar.

Voor al uw vragen, brochures, plannen en bezoeken zijn we – zoals altijd – beschikbaar via de vertrouwde kanalen: 0033770186203 (ook op WhatsApp) en per e-mail info@wonenaandecotedazur.nl

Nu of nooit: Penthouse Cannes te koop 800 m2 dakterras

Penthouse kopen met een dakterras van 800 m²? Ja, het Cannes. Penthouse kopen met een dakterras van 800 m²? Ja, het Cannes.

Wat een kans om een ​​penthouse in Cannes te kopen waar u letterlijk het hele dak bezit. Drie slaapkamers en een abnormaal groot terras van 800 m². U leest het goed, achthonderd vierkante meter dakterras. Dus als u een penthouse én een grote tuin én een fantastisch uitzicht op zee wilt, is dit uw nieuwe thuis in Cannes. Prijs 1.170.000 euro. PDF met alle details op aanvraag.

Onmiddellijke levering nieuw stadsappartement Le Cannet, dicht bij Cannes

Deze nieuwe appartementen in het centrum van Le Cannet bieden u de ultieme lokale Franse woonstijl. Loop door het middeleeuwse centrum of dineer in een van de restaurants op het beroemde plein met een prachtig uitzicht op de stad Cannes. In het verlengde van de stranden en Boulevard Carnot in Cannes, vindt u deze nieuwe appartementen in het hart van de beroemde zeven heuvels.

A11 Drie slaapkamers, 89 m2 409.000 euro
A21 Twee slaapkamers, 61 m2 269.000 euro

Oplevering zomer 2021: nieuwe villa in het centrum van Sainte Maxime

Dit nieuwe programma bestaat uit slechts 5 villa’s op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Sainte Maxime. Het ontwerp is een mix tussen traditionele constructie en modern waarbij u kunt kiezen uit een nieuwbouwvilla met 3 of 4 slaapkamers. Het uiterlijk heeft een typisch Provençaalse signatuur met houten luiken en muren in natuurlijke tinten. Elke villa heeft een eigen tuin op het zuiden, zodat u volledig kunt genieten van het mediterrane klimaat. Vind hier meer info over een nieuwe villa te koop in Sainte Maxime.

Villa 4 slaapkamers 98 m2 en 140 m2 tuin 680.000 euro incl. Dubbel parkeren
Villa 3 slaapkamers 81 m2 en 74 m2 tuin 540.000 euro incl. Dubbel parkeren

Levering Mei 2020: Contemporary villa in de heuvels van Cannes

Mooie split-level villa met 215 m2 woonoppervlak en een prachtige tuin van 1099 m2. Rustige locatie, in perfecte staat. Concurrerende prijs omdat de pool moet worden vervangen. Prijs 980.000 euro. Maak een afspraak om deze eigentijdse villa te koop in Cannes te bezoeken.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.