Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Polygone Riviera in Cagnes sur Mer; meer dan een winkel paradijs

Door in Blog met 0 Comments

De betonnen fundering voor de ondergondse parkeergarages is gedaan en voor de automobilisten die via Vence langs de centrale toegangsweg naar Cagnes sur Mer aan de Côte d’Azur rijden wordt de omvang van Polygone Riviera pas echt goed zichtbaar; het wordt enorm. Het grootste winkelwarenhuis van Europa heeft zich laten inspireren door het Citycenter in las Vegas en de Waterside shopping malls in Florida.

Polygone Riviera noemt zich dan ook met recht een Lifestyle Centre op 4 hectare, mooi beplant met 1000 bomen en een mix van topwinkels, toprestaurants en top amusement. Het Casino stond er al een tijdje, maar dat wordt straks vergezeld van een mega bioscoop met 1800 zitplaatsen. De glazen bioscoop entree van 10 meter hoog is deze week geplaatst, geeft straks toegang tot verschillende bioscoopzalen. Nieuw is het VIP concept; 250 zeer luxe fauteuils met champagne voor een optimaal genieten. Sommigen onder ons zitten thuis natuurlijk ook zo in hun HD home-cinema, maar voor velen is deze bioscoop hard nodig. De bestaande bioscopen in de omgeving in La Gaude en Cagnes zijn beperkt qua aanbod en comfort. Met de uitbreiding van 10 bioscoopzalen wordt Polygone Riviera ook voor filmfans een mooie locatie om uit te gaan.

De dames bij ons thuis worden al helemaal blij van de gedachte dat straks modewinkels als Forever 21 en Printemps gewoon aan de Côte d’Azur te vinden zijn. Dat zegt mij helemaal niets; ik verheug me op de gezellige pleintjes met vele terrasjes. En zo is er straks voor ‘elck wat wils’.

 

Meer informatie

http://www.polygone-riviera.fr

© 2015 Ab Kuijer | JUNIORSENIOR

Share This