Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Project management Zuid Frankrijk renovatie, styling en interieur

Een appartement of villa kopen in Zuid Frankrijk betekent het begin van een nieuw leven. De gedachte alleen al aan uw bezit onder de ZuidFranse zon maakt het leven in de dagelijkse file een stuk draaglijker. U heeft immers de vrijheid om ieder moment in de auto te stappen en naar het zonnige Zuiden te rijden.

Bij de aankoop van een (nieuwbouw) woning aan de Cote d’Azur komt natuurlijk veel kijken. U zou het liefste er iedere dag zijn om het interieur perfect te maken, maar dat lukt nu eenmaal niet. En om alles van een afstand te monitoren is soms best lastig. Als u een keuken heeft besteld, wie houdt de vinger aan de pols bij de leverancier? En u wilt graag nieuwe tegels uitzoeken, maar u kan niet even naar de showroom in Antibes toekomen. Wie maakt een video call ter plaatse en laat u de mogelijkheden zien? Zo zijn er talloze situaties te bedenken waarbij u een projectmanager kunt gebruiken.

Project management Zuid Frankrijk renovatie, styling en interieur

De project management service levert Wonen aan de Côte d’Azur voor iedereen die wel wat extra aandacht en advies kan gebruiken. Informeer naar onze vriendelijke tarieven en laat u ontzorgen. Neem contact op met Jolanda Kuijer via info@wonenaandecotedazur.nl. Jo is een ervaren project manager, interieur styliste en de perfecte schakel tussen verschillende leveranciers. Jo zorgt voor een smaakvolle en professionele begeleiding. Tenzij u dit Franse balkon helemaal leuk vindt natuurlijk;-)

Renovatie en bouwbegeleiding in Zuid Frankrijk

Renovatie en bouwbegeleiding in Zuid Frankrijk is ook een extra dienstverlening van Wonen aan de Cote d’Azur. Deze service is ontstaan door de vraag van klanten. Wie op zoek is naar een betrouwbare aannemer in Zuid Frankrijk voor onderhoud, vernieuwing, uitbouw, aanbouw of complete renovatie van de woning gaat in gesprek met verschillende partijen. En hoe mooi de brochure ook is, en hoe aardig de Franse aannemer ook lijkt, de realiteit is in vele gevallen toch anders.

Klanten vertellen ons hun ervaringen: dat ze na veel onderhandelingen akkoord gaan met de prijs. Maar na een aanbetaling van 40% blijft het vervolgens stil. Als men na enkele dagen dan eindelijk de Franse aannemer aan de lijn krijgt, wordt verteld dat hij na de aanbetaling pas de planning gaat maken. En dat het werk waarschijnlijk volgende maand gaat beginnen. Dat is natuurlijk niet de beste start voor een verbouwing in Zuid Frankrijk waar u zo naar uitkijkt.

De juiste aannemer voor iedere klus

Wonen aan de Cote d’Azur biedt daarom sinds acht jaar ons netwerk aan met betrouwbare aannemers voor ieder type klus. Voor kleine studio renovaties of simpele klussen als schilderwerk werken we samen met een bedrijf dat hier zeer geschikt voor is. Wilt u grotere verbouwingen en serieus constructiewerk, dan heeft u weer een ander type aannemer nodig. Uiteraard zijn alle bedrijven die wij aan u voorstellen voorzien van een bedrijfsverzekering en gecertificeerd om bijvoorbeeld electra aan te leggen of te vernieuwen.

Om de voortgang van de verbouwing in Zuid Frankrijk te volgen opent de aannemer een WhatsApp groep waarin wekelijks de voortgang middels foto’s en video’s wordt gecommuniceerd. Sommige klanten willen dat we regelmatig voor hen gaan kijken hoe de verbouwing gaat. Of contact maken met andere leveranciers zoals een stylist, een meubel leverancier of decoratiebedrijf. Deze bouwbegeleiding wordt extra door de opdrachtgever ingeschakeld en geldt als extra controle tussen klant, aannemer en andere leveranciers.

Bouwbegeleiding in Zuid Frankrijk

Als bouwbegeleider houden we goed in de gaten of de aannemer de afspraken nakomt of dat de planning niet uit de pas loopt. We zijn ook aanwezig bij de overlegmomenten tussen klant, architect, aannemer en leveranciers voor een spa of jacuzzi. Ook het contact met de architect wordt onderhouden; door heldere communicatie en er ‘bovenop te zitten’ worden misverstanden en mogelijke fouten voorkomen. Ook voor de opvang van materialen tijdens de verbouwingsperiode kunt u onze renovatie project begeleiding inschakelen. 

Een bouwbegeleider is natuurlijk niet alleen makkelijk tijdens de verbouwing maar ook na het werk als dit is opgeleverd. Wat te doen als er onverwachte bouwkundige problemen zijn? De bouwbegeleider inventariseert, bemiddelt en zorgt voor een oplossing. De bouwbegeleider kan op regelmatige basis het project bezoeken en zo de voortgang goed in de gaten houden. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de begeleiding van uw verbouwing, renovatie of onderhoud in Zuid Frankrijk? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunt u onze bouwbegeleiding inhuren tegen een vriendelijk uurtarief. Meer informatie krijgt u van Jolanda Kuijer via info@wonenaandecotedazur.nl