Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Zoekservice

Service bij aankoop onroerend goed Zuid Frankrijk

De verkoop van onroerend goed in Zuid Frankrijk is anders geregeld dan in Nederland of België. Nieuwe of bestaande huizen worden door vele makelaars en agenten te koop aangeboden. Wie de koper uiteindelijk bij de verkopende partij aanbrengt, ontvangt een commissie. Wonen Aan De Côte d’Azur werkt op deze basis als internationaal marketing platform voor vrijwel alle grote ontwikkelaars en veel lokale makelaars. Ons netwerk onroerend goed Zuid Frankrijk heeft voor u veel voordelen; bent u op zoek naar een woning; dan kijken wij doelgericht in de belangrijkste databases.

home-hunting-french riviera-cote-azur

Service bij aankoop onroerend goed Zuid Frankrijk

We zijn blij dat u een interessante woning heeft gevonden op onze website. Als u bij ons meer informatie aanvraagt over onroerend goed in Zuid Frankrijk, wordt uw naam gekoppeld aan ons bedrijf. En bent u voor ons een ‘VIP’. En dat geeft u nu al een fiks aantal voordelen. Om te beginnen hanteren we een snelle en professionele, niet Franse service. U kunt ons zeven dagen per week mailen of bellen. Wij reageren vrijwel altijd meteen of binnen 4 uur.

Service bij aankoop onroerend goed Zuid Frankrijk

Wanneer u tot de aankoop van onroerend goed in Zuid Frankrijk overgaat, kunt u gebruik maken van onze extra diensten om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze ondersteuning is voor u gratis, omdat wij uiteindelijk betaald worden door de verkopende partij. Voorwaarde is wel dat u zich niet eerst bij een makelaar of projectontwikkelaar inschrijft, maar u door ons laat vertegenwoordigen. Wij brengen u direct in contact met de makelaar of projectontwikkelaar. Zij stellen namelijk het verkoopcontract op.

Wat bieden wij u aan bij uw aankoop onroerend goed Zuid Frankrijk?

Gratis advies tijdens de aankoop onroerend goed Zuid Frankrijk

Wij onderhandelen namens u over de prijs van uw onroerend goed in Zuid Frankrijk, informeren u welke notariskosten u kunt verwachten, welke notaris goed Engels spreekt en u goed adviseert over Franse contracten. We delen ook graag ons netwerk met financiële adviseurs die voor u de best mogelijke financiering in Europa kunnen regelen.

Gratis (ver)bouw updates in de e-mail over uw onroerend goed Zuid Frankrijk

Terwijl u het contract voor de aankoop van een nieuwbouw woning tekent, gaat de bouw gewoon door. Omdat we begrijpen dat u niet iedere maand kunt overvliegen om te komen kijken naar uw onroerend goed in Zuid Frankrijk, sturen wij u regelmatig foto’s van de voortgang. Dat geldt ook voor verbouwingen.

Gratis advies voor lokale diensten

Gebruik onze lokale kennis hoe u gas, water en electra op uw naam schrijft. Of welke Internet provider de beste deal en snelheid heeft. Ook voor satelliet ontvangst of Internet + Telefoon + TV, weten we de weg. Dat scheelt u een hoop tijd en verrassingen achteraf. Zo geniet uw maximaal van uw onroerend goed in Zuid Frankrijk.

Gratis advies met de inrichting van uw onroerend goed Zuid Frankrijk

Uw droomhuis staat, maar hoe maakt u er een sfeervol thuis van? Wij helpen u graag met een eerste indeling en een moodboard. Daarna kunt u ons inschakelen om de inrichting te verzorgen en de juiste meubels en decoratie te vinden voor uw onroerend goed in Zuid Frankrijk.

Graag tot ziens!

Ab & Jo