Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Spa, jacuzzi, whirlpool, sauna en hamman kopen in Zuid Frankrijk

Het leven is mooi in Zuid Frankrijk, daar is iedereen het wel over eens. Aan de Côte d’Azur staat genieten dan ook bovenop ieders lijstje: genieten van de zon, de zee, de natuur, het lekkere eten, kortom, leven als een God in Frankrijk. Om dit zo lang mogelijk te kunnen blijven doen is het belangrijk dat u in een goede gezondheid verkeert en ook zo blijft. Met een spa, jacuzzi, een sauna of een hamman haalt u een stukje wellness in huis dat zowel uw lichaam als uw geest goed zal doen. Vermoeide spieren, slapeloosheid, stress, het verdwijnt allemaal door uw lichaam en ledematen regelmatig in warm water te laten masseren. En de genezende werking van een sauna en hamman staat al eeuwen bekend om het lichaam te reinigen, de doorbloeding van de spieren te verbeteren en op die manier de batterij opnieuw op te laden.

Spa, jacuzzi, whirlpool, sauna en hamman kopen in Zuid Frankrijk

In Zuid Frankrijk zijn talloze spa’s en wellness instituten te vinden; hier kunt u gebruik maken van de sauna of heerlijk met uw ogen dicht ontspannen in een warme jacuzzi. Natuurlijk is een privé spa, jacuzzi of whirlpool wel zo discreet en hygiënisch. De vraag is alleen; waar vindt u een betrouwbare leverancier in Zuid Frankrijk van kwalitatieve wellness apparatuur? En dan het liefst een bedrijf dat niet alleen adviseert, maar ook levert, aansluit en onderhoudt.

Wonen aan de Cote d’Azur heeft na dertien jaar een solide netwerk opgebouwd van klanten, projectontwikkelaars en leveranciers. Wij zijn zelf een paar keer ‘de boot in gegaan’ met verbouwingen, reparaties of met de aankoop van goederen in Frankrijk. Slechte kwaliteit, geen service, kortom, gezeur waar niemand op zit te wachten.
Door schade en schande wijs geworden werken we nu samen met betrouwbare leveranciers die net als wij weten wat service geven aan internationale klanten inhoudt.

Zoekt u een jacuzzi, whirlpool of een zwem spa, dan introduceren wij u graag bij de beste leverancier in Zuid Frankrijk. Met een eigen fabriek en de beste techniek uit Canada maakt men iedere jacuzzi of spa op maat volgens uw wensen. Met een eigen netwerk van monteurs wordt de after-sales service op een ongekend hoog niveau gehouden. Daarom bevelen wij van harte deze leverancier aan.

Nieuwsgierig? Vraag om de algemene brochure met alle formaten en uitvoeringen via onderstaand formulier. Wij nemen na ontvangst binnen 12 uur contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Spa kopen op maat in Zuid Frankrijk, Côte d’Azur

  De spa of whirlpool is een bad uitgerust met lucht- en watermassages. Er zijn twee verschillende baden: in acryl of met mozaïek betegeld. Het kopen van een spa in acrylcoating biedt een ideale zitergonomie. Uitgerust met hydromassage-nozzles en een exclusief dubbel filtersysteem is acrylaat de goedkoopste spa om aan te schaffen, het gemakkelijkst in onderhoud en het meest economisch in gebruik. De betegelde spa met mozaiektegels van Emaux de Briare is luxer van uitvoering, zwaarder en daarmee prestigieuzer. Deze spa’s zijn qua ontwerp volledig aanpasbaar, gaan jarenlang mee en hebben zeer goede thermische isolatie.

  Over Emaux de Briare is veel te vertellen. In het midden van de negentiende eeuw richtte ingenieur Jean-Felix Bapterosse de emaille fabriek in Briare op om sieraden en later mozaïektegels te produceren. Door de wereldwijde erkenning van de ongekende kleuren van ‘Emaux de Briare’, werd de bijnaam van het stadje Briare ‘De stad van de parels’. Al meer dan 150 jaar staat ‘Emaux de Briare’ synoniem voor sprankelende kleuren en een eersteklas decor. Het kleurengamma met oneindige schakeringen, de verscheidenheid aan vormen, afmetingen en oppervlakken maken het mogelijk om te voldoen aan de meest creatieve en veeleisende eisen op het gebied van interieur en exterieur. Wilt u een bijzondere spa, jacuzzi of whirlpool, dan is een uitvoering in mozaiek het beste dat u kunt kopen.

  Zwembad of zwemspa kopen in Zuid Frankrijk, Côte d’Azur

  De zwemspa of het zwembad is kleiner dan een zwembad en heeft een zwemgedeelte en een aparte massageruimte. De zwemspa’s zijn uitgerust met 2 tot 5 zitplaatsen in desgewenst acryl en met mozaïek tegels. Dankzij een pompsysteem dat een krachtige stroom creëert, is het de ideale zwemspa voor sporters en atleten op alle niveaus. Ook heerlijk voor kinderen om te bewegen of voor mensen in revalidatie die hun spieren weer moeten trainen en oefeningen doen. Als het tijd is voor ontspanning, dan gebruikt u het massage deel van de zwemspa.

  U kunt kiezen voor een geëmailleerde mozaïekafwerking van ‘Briare’ voor een extra chique uitstraling. Als uw aankoopprijs gelijk is aan de prijs van een normaal zwembad, dan biedt het kopen van een openlucht zwem-spa vele voordelen: alle voordelen van een jacuzzi en een zwembad, eenvoudige installatie binnen of buiten, het hele door te gebruiken, automatisch waterbehandeling en economisch in gebruik.

  Sauna kopen in Zuid Frankrijk, Côte d’Azur

  De saunacabine is een aparte wellness ruimte, traditioneel gemaakt van hout, waarin een droog warmtebad tussen 70 ° en 90 ° C wordt gegenereerd. Het kopen van een sauna brengt pure lichaamsverzorging in huis. De apparatuur en technieken van deze in Frankrijk gebouwde sauna’s bieden dezelfde prestaties als de Finse sauna’s. Aangepaste interieurinrichting en gebruikerstips voldoen aan de esthetische referenties en de behoeften van alle personen.

  Prijzen variëren afhankelijk van het gekozen hout (Finse panelen of massief vurenhout), ovenmodel (stoom- of infraroodtechnologie) en sauna-opties en accessoires. De 2-persoons sauna is de ideale oplossing voor kleine kamers. Natuurlijk en ecologisch; met de sauna vecht u effectief tegen verkoudheden en stramme spieren.

  Hamman kopen in Zuid Frankrijk, Côte d’Azur

  De hamman of stoomkamer is een heet en vochtig stoombad, dat bevorderlijk is voor ontspanning en zuivering van het lichaam. De hamman cabines zijn verkrijgbaar in verschillende versies, met gewelfde of schuine plafonds, rechte of ergonomische banken, modulaire afmetingen, afhankelijk van de vereiste installatie. Gemaakt in Frankrijk door gespecialiseerde technici met mozaïektegels van ’Emaux de Briare’.

  De hamman voldoet aan de hoogste eisen in een tijd waarin we welzijn, gezondheid en schoonheidsverzorging op de eerste plaats zetten. Een aanwinst voor uw villa of appartement; deze luxueuze ontspanningsruimte, naar uw smaak gemaakt en op gelijkwaardig niveau als de stoomkamers in drukke beauty spa’s.