Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Strand voor de deur in Zuid Frankrijk? Het kan in Golfe Juan.

Door in Blog met 0 Comments

Persoonlijk word ik erg blij van zand in de auto. Teminste, als het zandstrand is en geen drijfzand. Zand in de auto is voor mij het bewijs dat we aan zee wonen. Of in ieder geval dichtbij zee en strand. Het leven in Zuid Frankrijk kan bijna elke dag wel uit een boekje komen; met heerlijke lange lome stranddagen, smakelijke lunches en verhalen, een apéro met vrienden en dan thuiskomen met het zand tussen de tenen en een bruinverbrand hoofd. Wie gek is op het strandleven en het liefste direct aan het strand wilt wonen, moet lang zoeken naar een appartement op loopafstand naar zee. Er is bijna niets te koop, tenzij u in een Franse versie van de Bijlmerflat wilt zitten.

Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen die de regel bevestigen. Een tweede huis direct aan het witte zandstrand van Golfe Juan tussen Juan les Pins wne Cannes is mogelijk, maar u moet wel snel zijn. We kunnen maar 9 mensen gelukkig maken met de beste zonsopkomst en ondergang over de Middellandse zee.

Iedere ochtend wakker worden met de zonsopgang over de Middellandse zee. Met open mond kijken naar de roze oranje gekleurde lucht tijdens nhet vallen van de avond. En in slaap vallen met het ruizen van de golven. Wie in Golfe Juan een nieuwbouw appartement zoekt op een unieke locatie, moet hier snel komen kijken.

Strand voor de deur in Zuid Frankrijk? Het kan in Golfe Juan.

De nieuwe appartementen aan strand met tuin of als duplex met terras bieden uiteraard uitzicht op de haven en de gezelligheid waar Golfe Juan bekend om staat. De ligging van Golfe Juan, tussen Juan les Pins en Cannes is perfect. U bent zo in Cannes Palm Beach en op de beroemde Croisette. Golfe Juan heeft een eigen treinstation waardoor u ook snel in Antibes, Nice, Monaco of Italië bent. Golfe Juan is daarom een mooie centrale locatie.

Uniek! Direct aan strand luxe nieuwbouw Golfe Juan

De negen appartementen zijn allen voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, een volledig ingerichte keuken (een uitzondering!) en een topklasse afwerking onder architectuur. Afhankelijk van de keuze heeft u de beschikking over een tuin of een terras met uitzicht op het strand en de zee. Aan het privilege om zo dicht op het strand te kunnen wonen hangen deze prijskaartjes:

1 slaapkamer met tuin vanaf 625.000 € incl ondergrondse parkeerplaats

2 slaapkamers vanaf 1.220.000 € incl dubbele ondergrondse garagebox

3 slaapkamers vanaf 1.349.000 € incl 3 ondergrondse parkeerplaatsen/box

Bezichtiging op afspraak. Bekijk hier meer foto’s over nieuwbouw direct aan zee in Golfe Juan.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.