Te koop aan de baai: nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Te koop aan de baai: nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza

Door in ibiza-cala-vadella met 0 Comments

Ab en Jo hebben na tien jaar Ibiza een eigen netwerk opgebouwd met de lokale bevolking. In onze nieuwe Ibiza portfolio bieden we nu exclusieve appartementen aan, direct van de eigenaar. Uiteraard begeleiden wij u, ook op Ibiza van bezichtiging tot aan de overdracht. De vertrouwde service van Wonen aan de Cote d’Azur staat garant voor een professionele aanpak en afwikkeling. Dit was in Cala Vadella een van de laatste nieuwprojecten zo dichtbij het strand. Een moderne vormgeving aan de rand van de baai en heel bijzonder: met een eigen parkeerplaats voor u als koper. Ook altijd handig om te verhuren als u er zelf niet bent. Dit nieuwe appartement geeft u directe toegang tot het strand en de restaurants van Cala Vadella en heeft verder uitzicht op de pijnbomen.

Te koop aan de baai: nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza

Vanaf twee terrassen kunt u kiezen voor een plekje in de zon, of in de schaduw. Het nieuwe Cala Vadella appartement is 50 m2 groot, ligt op nog geen 25 meter van het strand van Cala Vadella en de twee terrassen zijn samen 12.50 m2. Het is een ruim en licht appartement, geschikt voor 2-4 personen. De indeling is strak en modern met een volledig ingerichte keuken met alle moderne apparatuur zoals kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en oven.

Nieuwbouw appartement Cala Vadella, Ibiza

Maar misschien kookt u wel helemaal niet of wandelt u in de ochtend lekker naar Bar Can Jaume of Can Sofia voor een heerlijk ontbijtje dat voor u wordt geserveerd. En anders bent u binnen 1 minuut bij de lokale Spar supermarkt waar men verse croissants en heerlijke sapjes verkoopt. In de woonkamer is ruimte voor een riante slaapbank voor twee personen. Er is een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en een complete badkamer. Deze slaapkamer is best groot, met een beetje moeite kunt u hier een extra slaapkamer in maken, mocht u dat willen. Het is in alle opzichten een ideaal vakantie appartement op Ibiza in een van de meest relaxte baaien van het eiland. 

Prijs op aanvraag

 

Kijk hier voor meer informatie

origineel appartement met zeezicht te koop Cala Vadella, Ibiza

nieuwbouw appartement te koop Cala Vadella, Ibiza

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.