Een compleet dorp in Toscane kopen - Onroerend goed Italië
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Te koop: een compleet dorp in Toscane

Door in Blog met 0 Comments

Het is de natte droom van iedere projectontwikkelaar; een compleet dorp in Toscane kopen en daar iets heel moois van maken. Dit dorp is gelegen in een van de mooiste gebieden van de Lunigiana, Noord-Toscane, ongeveer 40 minuten rijden van de Apuana Coast, Versilia en Cinque Terre. Het dorp bestaat momenteel uit 18 gebouwen, waarvan sommige met een plafond tot 6 meter hoog. U heeft de mogelijkheid om er ongeveer 40 woningen te creëren. Dit aanbod omvat ongeveer 25 hectare land vol olijfgaarden, boomgaarden, weilanden, bossen en bronwater.

Het Lunigiana-gebied ligt aan de uiterste noordgrens van Toscane met op de achtergrond de Apuaanse Alpen. Het wordt in het noorden omringd door de regio Emilia Romagna met Reggio Emilia en Parma, in het zuiden door Carrara, in het zuidwesten door Ligurië met de Golfo dei Poeti en de Cinque Terre. Het land en de nabijheid bieden prachtige verschillende landschappen, van de kust vol met stranden van de Versilia en Ligurië, tot de bergen om te skiën, snowboarden en wandelen bij Zum Zeri of bij Cerreto Laghi aan de grens met Emilia Romagna. De prijs is 1 miljoen euro.

Te koop: een compleet dorp in Toscane

Te koop: een compleet dorp in Toscane

Neem contact op met Ab en Jo voor meer informatie en foto’s en een bezoek te plannen om een compleet dorp in Toscane te kopen. We wonen in de buurt van de grens met Italië en ons partnernetwerk is zorgvuldig geselecteerd om u dezelfde professionele service te bieden. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Italië staat bekend om zijn kunst, architectuur, voetbal, mode, opera, literatuur, design, film, auto’s en natuurlijk het goddelijke eten! La Bella Italia biedt een nieuwe manier van leven; het is meer ontspannen maar nog steeds vol ‘temperamento’. Vastgoed kopen in Italië is meer dan een investering; meer dan 70% van de huiseigenaren in Italië woont in het eigendom dat ze bezitten. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Italië om een paar keer per jaar van La Dolce Vita te genieten, is dit een zeer verstandige en zonnige investering. Er zijn enkele basisregels voor het onroerend goed spel in Italië. Zeker bij de aankoop van een compleet dorp in Toscane.

Vastgoed kopen in Italië

Koop nooit van een compleet onbekende. De geschiedenis heeft geleerd dat het beter en veiliger is om te kopen via een geregistreerde lokale makelaar. En het liefst een makelaar die wij kennen en aanbevelen. Net als in Frankrijk, Ibiza en Portugal geven wij u eerlijk advies over de woning. Transparantie is essentieel voor onze service en we zullen ons best doen om het Italiaanse huis te vinden dat u zoekt!

De eigendommen die wij u aanbieden zoals een compleet dorp in Toscane zijn rechtstreeks van de eigenaar en dubbel gecontroleerd door onze Italiaanse partner. Geen verrassingen, of in ieder geval alleen goede! Italië is erg gewild om tijdens de vakantieperiode een villa te huren. Dit kan een interessante inkomstenbron opleveren. Als u graag in contact blijft met ons netwerk, schrijf u dan gratis in op onze vastgoednieuwsbrief voor een regelmatige update over interessante panden in Italië, Côte d’Azur, Portugal en Ibiza.

Meer aanbod Italiaanse huizen vindt u op onze internationale website. We zijn nog maar net begonnen met de promotie; onze partners hebben in totaal meer dan 5000 woningen in Noord Italië, dus we helpen u graag om de juiste woning te vinden.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.