Terug van de bank; twee slaapkamer appartement met zwembad
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Terug van de bank in uw voordeel; twee slaapkamer appartement met zwembad

Door in Blog met 0 Comments

Nieuwbouw aan de Côte d’Azur is een groot succes; er verschijnen zelfs pagina’s met het actuele aanbod in het veelgelezen Côte & Provence magazine. Een investering in nieuwbouw is natuurlijk slim; u krijgt tien jaar garantie, u betaalt veel lagere overdrachtsbelasting en u bent de eerste twee jaar vrijgesteld van gemeentebelasting. Daar worden mensen enthousiast van, al doet de bank niet altijd mee in uw blijdschap en dan blijkt een extra hypotheek toch niet haalbaar. In dat geval wordt het appartement via het netwerk opnieuw aangeboden; zoals de onderstaande aanbiedingen.

Nice, aan zee

Op loopafstand van de Promenade des Anglais. Ruim twee slaapkamer hoekappartement in een strak vormgegeven residentie met uitzicht op zee en een heerlijk zwembad. Prijs 388.500 incl garage.

Nice, binnenstad

Zeer luxe residentie, in het hart van de stad, op loopafstand van de Place Massena. Twee slaapkamer hoekappartement met twee balkons. Prijs 465.000. Sleutel in maart 2018!

Vence

Net opgeleverd domein op loopafstand van het centrum met zwembad en heerlijk vrij uitzicht. Twee slaapkamers en balkon aan het zwembad, precies bij de pijl. Prijs 330.000 euro.

Cannes

Op loopafstand van het strand in het gezellig Palm Beach, bij de Pointe Croisette. Een 1 slaapkamer appartement met tuin. Tien jaar garantie, lage notariskosten en de sleutel nog voor de Kerst! Prijs 350.000 euro.

Gaat u volgend jaar écht meer van het leven genieten?
Neem dan contact met ons op; wij sturen u graag de plattegrond toe en maken een afspraak voor een bezichtiging: info@wonenaandecotedazur.nl of WhatsAb +33770186203.

Tot ziens aan de zonnige Côte d’Azur!

Ab en Jo

Klik hier voor ons complete aanbod in nieuwbouw, luxe villa’s en penthouses.

PS Niet vergeten; morgen komt Sinterklaas!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.