Tien voordelen om een villa direct aan zee in Zuid Frankrijk te kopen
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Tien voordelen om een villa direct aan zee in Zuid Frankrijk te kopen

Door in Blog met 0 Comments

Het kopen van een villa direct aan zee aan de Côte d’Azur is het beste wat u kunt doen als u een ​​gezonde en gelukkige levensstijl zoekt. Een woning aan het water is een van de meest gewilde type woningen in Zuid-Frankrijk, en daar is een goede reden voor. In feite zijn er tien goede redenen waarom u altijd zou moeten proberen een villa of woning aan het water te kopen. Als dat niet lukt, dan is heel dichtbij de bron wonen ook een mooi streven.

Een villa direct aan zee in Zuid Frankrijk is voor altijd waardevol

Het kopen van een huis of appartement aan zee of dichtbij zee in Zuid-Frankrijk kost u meer dan dezelfde villa vijf of tien minuten landinwaarts. Maar onroerend aan zee aan de Cote d’Azur is het soort eigendom dat hun waarde behoudt, ongeacht hoe het met de wereldeconomie gaat. Het kopen van een villa aan het water in Zuid-Frankrijk is daarom een absoluut waardevol en waardevast bezit in uw vastgoedportefeuille.

Hoge verhuuropbrengst

Als u de gelukkige eigenaar bent van een luxe villa direct aan zee aan de zonnige Azorenkust, gaat u het misschien alleen als tweede huis gebruiken. U viert op de beste locatie die er is een paar keer per jaar uw vakantie. Met eindeloze uitzichten op zee, de stilte en het voorrecht deel uit te maken van de levensstijl van de Côte d’Azur. Dat is natuurlijk waar de meeste mensen jaloers op zijn: ook zij willen wel eens voelen hoe het is om in een villa direct aan zee in Zuid-Frankrijk te wonen. Daarom levert het verhuren van uw woning aan deze doelgroep u een mooi extra inkomen op. Met dat extra verhuur inkomen kunt u de vaste kosten, de tuinman en de schoonmakers voor het hele jaar kunnen betalen. Het is maar een gedachte; misschien geeft u er de voorkeur aan om de villa direct aan zee alleen voor u en uw gezin te houden.

De beste nachtrust ooit in villa direct aan zee

Mensen slapen het beste als ze naar de hypnotiserende geluiden van de oceaan luisteren. Of in dit geval de Middellandse Zee. Het is als de adem van de aarde, de non-stop stromende energie van de getijden. U zult merken dat uw slaap regelmatiger en completer zal zijn. Dr. Natasha Bijlani, een psychiater van het Londense Roehampton Hospital in Priory, vertelde aan de Engelse Metro: “Zeelucht is goed om te slapen omdat het over het algemeen schoner en frisser is, met hogere zuurstofniveaus, wat de slaap zal verbeteren.” Negatieve ionen in zeelucht versnellen uw vermogen om zuurstof te absorberen en helpen ook om uw serotoninespiegel, een van de gelukshormonen van het lichaam, in evenwicht te brengen.

Een gezonde dosis vitamines en mineralen

De zee is altijd een natuurlijke bron van genezing geweest. Thalassotherapie en hydrotherapie behandelen ziekten van lichaam en geest. Maar een dagelijkse dosis zee is absoluut de sleutel tot een gezond leven. Het magnesium in het zeewater vermindert stress, ontspant je spieren en geeft je rust. Nu begrijpt u waarom de meeste mensen graag naar de zee gaan: het geeft gewoon een goed gevoel.

Tien voordelen om een villa direct aan zee in Zuid Frankrijk te kopen

Als u in een appartement of villa direct aan zee woont zijn er meer natuurlijke geschenken om van te genieten. Zeelucht en zeemist zitten vol met negatief geladen waterstofionen: krachtige antioxidanten. En als u de zee induikt komt u jodium tegen. Deze jodiumbehandeling ondersteunt uw immuunsysteem en verhoogt uw schildklieractiviteit. De schildklier speelt een belangrijke rol bij de stofwisseling, groei en ontwikkeling van het menselijk lichaam. Wauw! Dit alles gebeurt met uw lichaam als u heerlijk in zee zwemt.

Zen gevoel

Als u zich realiseert dat u voor de meest gezonde bron van positieve energie woont, zult u zich Extra Zen voelen in een villa of appartement aan het water. Weet u nog niet waar uw een villa aan zee wilt gaan kopen? Maak de volgende keer dat u Zuid-Frankrijk bezoekt een wandeling in de buurt van huizen aan het water in kustdorpen zoals Menton, Cap Ferrat, Villefranche sur Mer, Cap d’Antibes, Sainte Maxime of Saint Tropez. Meer informatie over de beste kustplaatsen aan de Côte d’Azur is te vinden op onze website.

Als u langs de kust loopt, ziet u dat de lokale bevolking die dichtbij zee woont, heel ontspannen is met een grote glimlach op hun gezicht. Hun geheim? Ze hebben geïnvesteerd in onroerend goed dat altijd zijn waarde behoudt, maar wat nog belangrijker is, het brengt hen en hun gezin veel gezondheid en dus geluk.

Uitnodiging voor een sportieve levensstijl

Met de gunstige invloed van de zee, zult u zich extra sportief gaan voelen in een woning direct aan zee aan de Franse Rivièra. Als uw luxe villa direct aan zee een bootgarage heeft, kunt u een kleine boot nemen en heerlijk langs de kust zeilen of varen. Of ga windsurfen of neem kiteboardlessen. Er zijn veel watersporten te doen, en het draagt ​​bij aan een gezonde levensstijl.

Het hele jaar door energie

Zelfs als u niet het hele jaar door aan de Côte d’Azur woont, zullen de vakanties die u in uw villa direct aan het water kunt doorbrengen, u genoeg positieve energie geven voor de rest van het jaar. Mensen op het werk zullen naar uw gebruinde gezicht en zelfverzekerde glimlach kijken en vragen: ‘Maar wat is je geheim?’

Inspirerende uitzichten

Misschien is een woning aan het water de ultieme slimme keuze om in het leven te maken. De zee heeft veel beroemde en rijke mensen geïnspireerd. ‘De zee beroert het hart, inspireert tot de verbeelding en brengt eeuwige vreugde’, zei Robert Wyland.

Investeer in vriendschappen

Als u graag met uw vrienden bent, is het kopen van een huis direct aan zee het beste cadeau dat u ze kunt geven. Geniet samen van lange lunches en diners met de zee aan de horizon. Zorg wel dat uw huis aan zee genoeg kamers heeft.

Geweldig cadeau voor uw kinderen

Tot slot, terwijl u geniet van de luxe van villa direct aan zee aan de Franse Rivièra, komt er een moment in uw leven dat u nadenkt over het hiernamaals. Als u weet dat het familiehuis aan het water u zoveel vreugde, gezondheid en plezier heeft gegeven, zal het een geweldig cadeau zijn om door te geven aan de volgende generatie. Laat uw notaris daarom een akte opstellen waarin uw kinderen als begunstigde worden genoemd.

U kunt de woning ook rechtstreeks in een SCI plaatsen; een Franse juridische BV structuur die het onroerend goed direct u en uw kinderen aandeelhouder maakt. Vraag ons om u in contact te brengen met een deskundige. Bekijk hier ons internationale aanbod luxe villa’s aan de Côte d’Azur.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.