Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Tuin ontwerp en aanleg in Zuid Frankrijk voor het mooiste resultaat

Wie een villa in Zuid Frankrijk bezit, geniet natuurlijk van het heerlijke ZuidFranse leven. U weet dat u omringd bent door de bergen, de zee en talloze golfbanen. Toch is de eigen tuin vaak het centrale rustpunt van een ZuidFranse lifestyle. Hier begint de dag, komen vrienden lunchen of geniet u tot diep in de nacht in stilte onder de sterrenhemel. En als u dan om u heen kijkt en de tuin past in het perfecte plaatje, dan voelt u zich een gelukkig en bevoorrecht mens.Tuin ontwerp en aanleg in Zuid Frankrijk voor het mooiste resultaat

Bij de aankoop van een villa aan de Côte d’Azur is het vaak lastig om de tuin naar uw hand te zetten. Er is gras, er zijn bomen, er staan struiken, maar kan het beter en mooier? Vast wel. Toch is dat niet makkelijk want niets is zo persoonlijk dan de aanleg van een tuin. En tuin ontwerp is écht een vak apart; er is immers zoveel te kiezen. Houdt u van een Provençaalse tuin met veel lavendel, geniet u juist van veel bloemen, vindt u het geluid van een klaterend watervalletje heel ontspannend of is voor u een leesplek onder een olijfboom de ideale plek om van Zuid Frankrijk te genieten?

Tuin ontwerp en aanleg in Zuid Frankrijk voor het mooiste resultaat

De aanleg van een tuin begint natuurlijk vooral veel kijken naar wat anderen doen. Als u een globaal idee heeft van wat uw mooi vindt en wat u zeker niet wilt, dan is het de kunst om de juiste leverancier te vinden om een tuin ontwerp te maken dat bij u past. Wij kennen een geweldige groep vakmensen met smaak en verstand van tuinen en dakterrasen in alle soorten en formaten. Zij zijn het aangewezen team voor uw tuin en dakterras ontwerp. Zij pakken simpel gezegd de gehele buitenboel aan; van terras, tuin en zwembad, tot beplanting, meubels en verlichting. Zoals ze zelf zeggen: ‘van een ontwerp plan naar de champagne op tafel om het resultaat te vieren.’

Tuin architect aan de Côte d’Azur

De tuin architect of landscape designer gaat eerst met u praten en vooral luisteren. U maakt een wandeling door de showroom, bekijkt planten, bloemen en struiken en komt zo tot een eerste selectie voor het tuin ontwerp. De tuin architect maakt daarna op basis van uw bestaande tuin een schets met de mogelijkheden. Hierbij wordt gekeken naar welke boom- en plantsoorten het beste gedijen op uw grond en natuurlijk waar het meeste zonlicht valt. Met schetsen die de realiteit goed benaderen wordt zo een indeling gemaakt met een selectie van planten, bomen, struiken en bloemen die uw Zuid Franse tuin tot een compleet geheel maken.
Tuin ontwerp en aanleg in Zuid Frankrijk voor het mooiste resultaat

De mooiste tuin van Zuid Frankrijk komt hier tot leven

Na uw akkoord op het tuin ontwerp, gaat de planning van start. Met een eigen team van tuin specialisten wordt vervolgens uw tuin onder handen genomen. De zomermaanden zijn vooral geschikt voor de aanleg van structuur zoals een zwembad, paadjes, trapjes, zitjes, terassen en bekabeling voor water en electriciteit. Zorgvuldig wordt ieder paadje aangelegd, de juiste ondergrond gestort en het groen geplant.

Verschil in hoogte wordt in uw tuin ontwerp voorzien van verlichte treden, met typisch Provençaalse steen. Standaard wordt een automatisch bewateringsysteem geinstalleerd zodat u zeker weet dat uw tuin het hele jaar door in gezonde staat blijft. Het voorjaar en het najaar zijn de beste periodes voor het planten van het groen. Zeker voor olijfbomen en palmbomen is het planten met een hijskraan een specialiteit. En leuk om naar te kijken.

Tuinmeubels van ongekende klasse

Natuurlijk maken details een tuin tot een geraffineerd geheel. De tuinmeubels, de verlichting, de geluidsinstallatie en de buitenkeuken bij het zwembad; u weet wat u wilt maar de kwaliteit van de bouwmarkt is niet wat u zoekt. Vraagt u zich ook weleens af als u op tv iets moois ziet: ‘Maar waar halen ze dat dan vandaan?’ Voor wie topkwaliteit zoekt dat ook nog eens jarenlang meegaat, helpt het tuin ontwerp team u met het selecteren van de beste kwaliteit buitenmeubels, buitenkeukens en accessoires zoals verlichting, schalen, kaarsen.

Maak uw keuze uit de mooiste lounge bedden, buitenbanken, eettafels en stoelen en zonneschermen in alle soorten en maten. Vaste overkappingen worden op maat gemaakt en voorzien van de juiste bekleding. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar uw vrienden uit te nodigen om er extra van te genieten!

Dakterras ontwerp en aanleg in Zuid Frankrijk

Het mooiste dakterras bij uw penthouse

Voor wie een penthouse met dakterras bezit, weet dat het weer hier extreem kan verschillen. Er zijn dagen dat u snakt naar een zuchtje wind en voor u het weet blaast een onverwachte mistral uw complete inventaris over de Croisette. Zeker op een dakterras is het noodzakelijk dat u kiest voor topkwaliteit; solide en stijlvol en bestand tegen de mistral, de felle zon en zomerse plonsbuiten.

Zo bestaan er volautomatische zonneschermen die als zeilen van een schip de schaduw brengen maar bij teveel wind het zeildoek zelf oprollen. Een buitenkeuken op uw dakterras is natuurlijk een must, inclusief een ijskastje om de rosé te koelen. Het team denkt met u mee en deelt graag de vele jaren ervaring die zij hebben opgedaan in de meest exclusieve penthouses.

Vraag om een offerte voor uw tuin ontwerp of dakterras

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit team? Wilt u een offerte voor de aanleg van uw tuin of dakterras? Vult u dan onderstaand formulier in voor meer informatie.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw Email (verplicht)

    Onderwerp

    Aanvullende informatie