Uitzicht op zee en op 5 minuten van het zandstrand. Nu te koop in Fréjus.
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Uitzicht op zee en op 5 minuten van het zandstrand. Nu te koop in Fréjus.

Door in Blog met 0 Comments

Nieuwbouw appartementen Fréjus op unieke locatie in de beroemde Golf van Fréjus en zijn sublieme stranden. Met het zandstrand letterlijk om de hoek is het subliem genieten in Fréjus. In het noorden is het dorpje beschermd door het majestueuze Esterel-massief dat uitkijkt over de stad waardoor het lijkt of de zon hier altijd schijnt. Fréjus is een karakteristieke stad aan de Franse Rivièra: 2000 jaar geleden opgericht door Jules César, is het een erkende Stad van Kunst en Geschiedenis omdat het zijn uitzonderlijke erfgoed heeft gewaardeerd. Musea, archeologische vindplaatsen en oude ambachten worden het hele jaar door bezocht en vormen een divers cultureel aanbod. Fréjus bruist ook met evenementen en biedt zijn 53.000 inwoners een unieke sfeer, ongeacht het seizoen.

De nieuwbouw appartementen Fréjus staan in een bevoorrechte buurt bij uitstek want Fréjus Plage is het theater van de zoetheid van het mediterrane leven. Slenter door de kraampjes van de authentieke Provençaalse markt, maak een doorgang over de haven om te genieten van de animatie en neem een ​​pauze op een van de vele terrassen aan het strand, waar de Middellandse Zee en de lucht van Azur je omarmen.

Nieuwbouw appartementen Fréjus. Uitzicht op zee en op 5 minuten van het zandstrand. Nu te koop in Fréjus.

Deze stadsresidentie heeft een eigentijdse allure, waarvan de grote terrassen zich over de gehele lengte van de appartementen uitstrekken, om haar bewoners een ongelooflijke helderheid te bieden. Uitgelicht door architectonische lijnen in antraciet metaal, combineert de gevel de schittering van wit met een warm geel zand, dat doet denken aan de gouden stranden die in slechts een paar stappen bereikbaar zijn. Elke accommodatie heeft grote buitenruimtes met behoud van privacy, dankzij een subtiel spel van de architectuur.

Deze nieuwbouw appartementen Fréjus zijn verdeeld over 5 verdiepingen met liften op een zeer gewilde locatie in het hart van de wijk Fréjus Plage. Laat uw auto achter in uw beveiligde ondergrondse parkeergarage en geniet van het dagelijkse leven dat wordt vergemakkelijkt door de directe nabijheid van alle winkels en de kust. rust, dankzij de ligging in een rustige eenrichtingsstraat, weg van de hoofdassen.

Nieuwbouw appartementen Fréjus, op 5 minuten lopen van het strand

De nieuwbouw appartementen Fréjus bieden lichte en elegante appartementen, van 2 tot 4 kamers, die grote, ideaal ingerichte ruimtes bieden. Laat u vanaf uw terras in slaap wiegen door de zeebries en geniet van de Provençaalse manier van leven. De royale en comfortabele volumes profiteren van ongelooflijke helderheid dankzij grote openingen, die de mediterrane stralen uitnodigen om uw dagelijkse leven te verlichten. Grote erkers verlengen uw interieur naar schaduwrijke en beschutte terrassen, met als enig uitzicht de blauwe lucht van de Franse Rivièra. Bewoners zullen profiteren van NF HABITAT HQE-gelabelde diensten op het gebied van comfort en veiligheid, met videofoon en digitale code toegang, individueel regelbare verwarmings- en koelvloeren, ingerichte opslag, verwarmde handdoek radiatoren, uitgeruste wasruimtes. Aandacht voor detail is van toepassing op afwerkingen, met grote eigentijdse tegels, gladde verf en glijdend aluminium schrijnwerk. Moderne en vriendelijke accommodatie, uitsluitend ontworpen voor het welzijn van de bewoners!

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.