Unieke demi-villa te koop direct aan het strand, Alcossebre, Spanje
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Unieke demi-villa te koop direct aan het strand, Alcossebre, Spanje

Door in Blog met 0 Comments

Als u op zoek bent naar een exclusieve villa, een bijzonder stukje onroerend goed dat op het strand is gebouwd en bij voorkeur gelegen in Alcossebre; een van de meest originele delen van Spanje, dan is dit uw enige kans. Deze villa in Alcossebre is onderdeel van een nieuwe constructie in een grote driehoekige vorm met de vorm van een groot schip. Deze villa ontving de laatste vergunning om op het strand te bouwen; elke andere nieuwbouw in Alcoceber zal op ten minste 1 kilometer van de zee worden gebouwd.

De totale constructie in Alcossebre herbergt twee villa’s, met zowel hun eigen privacy, tuin en zwembad. De weg is alleen voor fietsers en mensen die langslopen houden van de rust, de zee, het strand en de natuur, omdat het Natuurpark Serra d’Irta slechts tien minuten verderop ligt. Om hier op de mooiste plek in Spanje te wonen, kunt u de rechtstreekse verbinding van de Castellón-Costa Azahar Airport op 14 kilometer gebruiken.

Unieke demi-villa te koop direct aan het strand, Alcossebre, Spanje

Unieke woning te koop in Alcossebre aan het strand

De nieuwe demi-villa aan het strand in Alcossebre is gebouwd met de beste materialen en volledig uitgerust met een domoticasysteem. De luxe keuken met dubbele koelkast, wasmachine, vaatwasser, inductiekookplaat, oven en magnetron van NEFF. Er is vloerverwarming en airconditioning door Aerothermia. Individuele controle voor elke kamer. In de garage kunt u uw auto, jetski of fietsen parkeren. Kijk eens naar de video van de Alcossebre-accommodatie aan het strand te koop .

Unieke woning te koop aan Alcossebre aan het strand

De sfeer is niet druk, er zijn geen hoge gebouwen; Alcossebre is Spanje op zijn best met een stijl die je terugbrengt naar 1975. De menu’s in de restaurants zijn alleen in het Spaans en de bevolking is er trots op het unieke en authentieke karakter te hebben gereserveerd. Geniet van de lokale paella, salades en groenten, zeevruchten en roséwijn, artisjokken en tomaten. Gestoofd vlees en rode wijn, vis en witte wijnen … een heerlijke culinaire essentie. Alcossebre ligt in Castellon, tussen Oropesa en Peñíscola. Het dorp is onlangs ontdekt door Fransen, Engelsen, Noren en Nederlanders die dol zijn op het lokale Spaanse gevoel. Alcossebre is een gouden parel verloren in een prachtige enclave. Het dorp Alcossebre is een familie-oase met voldoende activiteiten voor jong en oud.

Unieke demi-villa te koop direct aan het strand, Alcossebre, Spanje

En de stranden van Alcoceber zijn wat u mag verwachten van een strand met blauwe vlag; alleen de beste water, zee, zand en vriendelijke mensen. De jachthaven biedt watersporten van peddelen tot duiken. Op een heldere dag zijn de Columbretes-eilanden zichtbaar en kunt u ze bezoeken om te duiken en de kleuren van alle mariene soorten te bekijken. Er zijn bijzonder interessante bestemmingen in het binnenland met ongelooflijke historische verwijzingen naar bezoeken zoals Morella, Peñiscola, Villafamés, Segorbe, Ares del Maestrat, allemaal in een gesloten omgeving. Het is een visueel gedicht elke ochtend, elke nacht, elke nacht. Altijd mooi en altijd anders. Verrukkingen van zon en maan, subtiel en discreet in een eindeloos concert van zee en golven. U moet Alcossebre komen bezoeken … zelfs met het risico hier te willen blijven wonen. De prijs voor deze unieke villa is 1.250.000 euro. Meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl

Enkele details van de nieuwe villa aan het strand te koop in Alcossebre

Overlopen zwembad uitgevoerd door spuitbeton van beton gecoat met tegels met een gemiddelde diepte van 1,50 m inclusief automatische zoutoplossing chloreringssysteem.

Timmerwerk bestaande uit vaste bladeren, tilt-and-slide en hefschuiven gemaakt met geëxtrudeerde aluminium profielen met thermische brugbreuk van Cortizo natuurlijke geanodiseerde afwerking. Met dubbele beglazing met een camera, dikte 4 + 4/12/3 + 3, 4/12/3 + 3 of 4/12/6, volgens raamindeling.

Gepantserde toegangsdeur afgewerkt met iroko hout.

Schuifrooster in dezelfde afwerking als het schrijnwerk.

Stap-, schuif- en vouwdeuren, afgewerkt in wit gelakt eikenfineer. Strijkijzers en handgrepen van roestvrij staal.

Roca merk sanitair, hangend type, met toebehoren van het merk Grohe (Grandera-serie)

Elektriciteitsinstallatie voor 9,2 kW, gemaakt volgens de geldende laagspanningsvoorschriften. Mechanismen Jung model LS990 witte kleur.

Verlichting met armaturen van het LED-type.

Telecommunicatie-installatie (telefonie, data en televisie) volgens de geldende voorschriften. Installatie van een satellietschotel.

 

Bekijk hier meer foto’s van deze nieuwe strandvilla te koop in Alcossebre

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.