De ideale vakantieplek: nieuw appartement kopen in Golfe Juan
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

De ideale vakantieplek: nieuw appartement kopen in Golfe Juan

Door in Blog met 0 Comments

In Golfe Juan wordt gestart met de bouw van een nieuw laagbouw nieuw project met zwembad. Een strakke vormgeving, een heerlijk zwembad en de keuze uit 29 verschillende appartementen nodigen nu al uit om in Golfe Juan te komen kijken. En de ligging is perfect; net ver genoeg van de spoorlijn en toch niet te ver van het strand;  het is slechts 100 meter! U koopt al een kleine studio van 24 m2 voor 138.000 tot aan een ruim 3 slaapkamer appartement voor 515.000 euro.

Golfe Juan is een heerlijk écht vakantiedorp; wie hier een tweede huis koopt, weet als geen ander dat je onder de spoorlijn door zo naar het mooiste zandstrand van de Côte d’Azur wandelt. En de restaurants aan de boulevard of de gezellige haven zijn altijd dichtbij. Golfe Juan heeft een gezellig centrum dat ieder jaar veel vaste toeristen kent.

De ideale vakantieplek: nieuw appartement kopen in Golfe Juan

Zonnig en nieuw: appartementen te koop in Golfe Juan

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen in Golfe Juan aan de Côte d’Azur bekijken? 

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Koop uw tweede woning in Golfe Juan Zuid Frankrijk

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk zoals in Golfe Juan, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. U vindt hier meer informatie over de aankoop van een tweede huis in Zuid Frankrijk.

Ontdek de Côte d’Azur en Golfe Juan en Paca 

Kent u het verschil tussen de kustplaatsen en de Middeleeuwse dorpjes? Verken de glamour en gezellige drukte van de Côte d’Azur en het meer rustige VAR gebied. Waar zou u uw tweede woning in Zuid Frankrijk willen hebben? U weet al een stuk meer over Golfe Juan na lezing van De leukste kustplaatsen aan de Côte d’Azur

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.