Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Verbouwing of renovatie in Zuid Frankrijk? Zo kan het ook.

Door in Blog met 0 Comments

Wie een huis of appartement in Zuid Frankrijk bezit en een verbouwing achter de rug heeft, weet dat de Franse werkmentaliteit een zeker geduld van u als opdrachtgever vraagt. Een offerte komt moeizaam op gang. En als het werk eenmaal begint komt men later opdagen ‘want er was nog een ander project dat ook snel af moest’. U krijgt zo wel een kijkje in de ondoorgrondelijke Franse manier van werken waarbij u als klant op de laatste plaats staat.

Verbouwing in Zuid Frankrijk Côte d’Azur

Verbouwen aan de Cote d’Azur kan gelukkig ook anders; met een team van gemotiveerde mensen die allemaal de handen uit de mouwen mentaliteit hebben en blij zijn met een opdracht. Wie een verbouwing wil laten uitvoeren van nieuwe badkamer tot een complete woning renovatie, is juist op zoek naar een offerte met een duidelijk afgesproken prijs en levertijd. En die service levert ons netwerk.

Alles onder één dak

In Frankrijk is men gewend voor loodgieterswerk een loodgieter te bellen. En voor stucwerk een stukadoor. En als er moet worden geschilderd dan belt men natuurlijk een schilderbedrijf. Voor een tegel, pvc of laminaatvloer wordt natuurlijk een vloeren bedrijf gebeld. En zo verzamelt de Franse opdrachtgever van oudsher een hele verzameling van vakmensen die allemaal op de Franse manier moet elkaar moeten samenwerken. Dat is feitelijk vragen om vertraging en irritatie als de een (of de ander) niet komt opdagen.

Verbouwing of renovatie in Zuid Frankrijk? Zo kan het ook.

Snel en goed verbouwen

Daarom is de aanpak van ons team een veelgevraagd succes. De onderlinge planning wordt gedaan door de aannemer die vervolgens zijn mensen op het juiste moment en op de juiste plek neerzet. Zo verliest u geen dag tijd en komt de deadline voor oplevering nooit in gevaar. Materialen worden tijdig aangeleverd. Wanneer u besluit zelf een aanbieding tegels of laminaat te kopen, dan is dat geen probleem. De meerwaarde van het team zit in de grondige en professionele aanpak van iedere verbouwing.

Architect met 3D tekening

Sommige klanten kopen een appartement in hartje stad met hoge plafonds. Dat is mooi alleen is de indeling uit de tijd van Napeoleon met veel kleine kamertjes. Slopen van de muren lijkt de oplossing, maar waar plaatst u de nieuwe keuken? En u wilt eigenlijk twee badkamers, waar komen die dan? In zo’n geval introduceren wij u bij een ervaren binnenhuis architect die Engelstalig met u meedenkt in oplossingen.

Ook voor het betere sloopwerk en opnieuw neerzetten van strakke muren en plafonds, het plaatsen van een goed geïsoleerde aanbouw of het graven en plaatsen van een zwembad kunt u aan onze teams overlaten.

Als u belangstelling heeft voor onze renovatie en verbouw service en u woont ergens tussen Grimaud en Menton, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. Via onderstaand formulier maakt u de eerste stap naar een zorgeloze renovatie.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Share This
  About The Author
  Ab Kuijer

  Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.